Jag är så dutti...

jag lyckades ta mig igenom 2 träningspass idag, trots min träningsvärk. Det blev:

  • 30 minuter mage/armar/ben
  • 30 minuter aerobic dans
Jag är faktiskt lite stolt. *Klapp på axeln* Nu ska jag och min flarra vin, dra oss in mot stan för att våldgästa min kusin vitamin Madde.

Trevlig Valborg allesammans och gör nu inget som jag inte skulle göra ;)


Shopping

Lite shopping blev det allt idag när jag var ner på stan tillsammans med morsan. Jag lyckades få tag i en ny sport bh och kunde utnyttja min rabatt på 30% :) Sedan inhandlades det en flaska vin på glasbanken, den ska jag ta med mig hem till Madde imorgon....

Har kammat hem lite poäng idag :)

Idag har det blivit träna av, igen :) När jag vaknade blev det:
  • Promenad 50 minuter.
  • Cardiopass 20 minuter.
  • Aerobic dans 30 minuter.
Sedan mixade jag ihop en riktigt god proteindrink med jordgubbar och blåbär. Så idag är det färdigtränat ;) Jag är måttligt sugen däremot på att dra iväg på "50-tals festen" i Borlänge som håller till vid S2, Black City (har jag för mig att den heter). JLT och Rocket Overdrive ska spela där ikväll. Vi får se vad som händer, om jag kommer dit eller ej. Men snart blir det ner på stan, ska leta efter en ny sport bh innan min rabatt går ut på Lindex och H&M, få se om man hittar någon. Sedan ska jag in på glasbanken och inhandla vin, ska hem och roa mig hos Madde imorgon :)

En glad överraskning!

En glad överraskning väntade i brevlådan idag :) Mitt nya träningsprogram till PS3:an damp ner. Detta ska ner och testas idag, (fast att jag redan har tränat imorse). Detta ska bli spännande, jag hoppas verkligen att det är bra :)

Sol i hjärtat & sol i sinnet

...och solen skiner även ute :)
Denna dag får den skönsjungande Brolle göra mig sällskap när jag pluggar... Ljuvligt! :)


Ljuvliga dag!

Idag har det varit riktigt ljuvligt väder ute, rena rama sommarvärmen :)

Det blev ett kort träningspass idag, blandat med aerobics och boxning/sparrning på 20 minuter i Active 2. Lika bra att ta det lite lugnt (fast att det var lite smådrygt), med tanke på att träningsprogrammet sätter igång imorgon igen. Programmet delade upp träningsdagarna mån, tis, to och fredag och övriga dagar som vilodagar, så då kan jag passa på att göra någon annan mindre ansträngande träning vissa vilodagar ;)

Så denna vecka har jag skrapat ihop 141,5 poäng hos Allevo och hamnar därav på trappsteg 4.
Skapligt, skapligt. Jag är nöjd! :)

Aktivitetstrappan

.

Vilken pärs, överlevde med nöd och näppe

Har nyss tränat klart. Vilken pärs, trodde knappt att jag skulle överleva dagens träning. Dagens 20 minuters "Cardio pass" var en riktig pina. Efter det drog jag igång ett 10 minuters step aerobics pass och ett 10 minuters cardio boxingspass. Hela 40 minuters träning, vilket resulterade i 31 motionspoäng hos Allevo :)

Nä, nu måste jag ta en dusch, dricka vatten och få i mig nåt att äta :) Tjingeling!

Hyrde 3 filmer..

hyrde dessa tre filmer igår (som jag har länkat tre klipp på), gjorde ett försök att titta på "Devil" inatt, men somnade. Får försöka senare idag istället ;) ha ha






Ho ho!

ikväll blev det ett sent träningspass, är alldeles nytränad. Tänkte först inte träna nåt idag, har sån satans träningsvärk. Men tog ett 20 minuters step aerobics pass i Active 2. Bättre än ingenting :)

Idag gjorde en alldeles underbar skönsjungande karl, min dag :) Dagen kunde inte bli bättre! Kan ni gissa vem? Jo, Brolle. Hans nya skiva som släpptes idag, damp ner i min brevlåda, signerad var den också :D Tänk vad så lite, kan göra mig lycklig och liva upp min dag :) Jag blev alldeles euforisk när jag körde igång skivan. Jag har redan fått några favvo låtar, som har gått alldeles varma här hemma... :)

Keep up the good work Brolle, säger jag bara...

(Ursäkta den taskiga kvalitén på kortet, tog den med mobilen i all hast)

Ett och två, jobba på!

Imorse när jag vaknade, drog jag på mig tränings outfiten, tryckte igång Active 2 och körde ett Step Aerobics pass på 40 minuter på PS3:an. Efter det, blev det frukost och en dusch. Dock tänkte jag ta en protein smoothie, men icke sa nicke *morr* Mjölken var slut, det får bli en sån senare idag. Jag tänkte även försöka hinna ut och gå en vända nu när solen skiner och det är vackert vårväder. Men först… lite pluggning!

Just det, förra veckans motionspoäng blev 163 poäng. (Som minst ska man försöka komma upp i 105 poäng per vecka. Så jag är nöjd med mina poäng, med tanke på att det i stort sett nästan bara är promenader jag lyckades kamma hem 163 poäng i).

Lovely breakfast!

Till frukost idag drog jag ihop en protein smoothie, riktigt gott kan jag lova.

Röd Zarallon
2,5 dl mjölk
1 dl hallon
1 dl blåbär
5 msk Holistic Protein Vanilj


Nu tänkte jag försöka ut och gå en vända, medans solen fortfarande är framme och skiner.

Ljuvligt väder :)

Har nyss kommit in ifrån en härlig långpromenad, 1 tim och 10 minuter slutade det på + att jag även utöver det blev ståendes och snacka i 40 minuter. Så idag har man varit ute i friska luften i nästan 2 timmar. Jag lär även ta tag i min träning igen känner jag, den har kommit på efterkälke när det har varit stress med skolan den senaste tiden. Jag har dock börjat smått denna vecka med endast promenader, så får jag senast nästa vecka försöka börja köra igång med Active 2. Funderade om jag skulle använda denna blogg till att försöka sporra mig själv eller om jag ska öppna en "träningsblogg" för det ändamålet, vi får la se. Just det, jag provade den ena baren ifrån Goodlife när jag kom in ifrån promenaden. Satan, vad god den var :) Den smakade precis som After Eight, fast med en inte lika "stark" ton av mint. Nu har jag bara 2 smaker kvar att smaka. Är de lika goda, så ska jag definitivt inhandla fler nästa gång jag beställer ifrån Bodystore. 9 kronor var de definitivt värda. Man kan lika gärna äta en sån före eller efter träning eller när man rent utav känner ett godissug, för de är nog definitivt "nyttigare" än godis.

The Joneses

Idag damp denna film ner i min brevlåda, alldeles gratis :) "The Joneses" (Familjen Jones). Såg att den hade fått 6,6/10 ute på Imdb, så jag får väl se vad jag kommer att anse om den när jag ser den sen. Jag hoppas att den inte är alltför dålig :P "Gratis är ju alltid underbart (och även gott i vissa tillfällen)".


Jag & lillskruttan ute på promenad

Vilket underbart väder det är idag, jag och lillskruttan passade på att ta en promenad.



Kvalitéten på kortet blev kanske inte världens bästa, hade bara mobilen med mig när vi var ute och gick.

Underbara soliga dag!

Idag fick brorsan hämta ut min gratis knäckbräck hos Coop i grannkommun, när han ändå skulle dit. Den var riktigt god... Men jag tror jag höll på att sätta i halsen när jag fick höra att den kostade 45:-.45 spänn för 0,5 liter glass. Ja, ja, god var den samt att jag fick den gratis ifrån Sia ;-) Inte illa, så jag tack, tack Sia glass.

Knäckbräck

 

Samt har jag nyss varit ner och hämtat mitt paket som kom idag. *Yeay* Alltid lika kul att hämta paket och öppna dem. Mitt proteinpulver, ska prova att göra smoothies på den. Kan vara bra så att "musklerna" kan få återhämta sig när jag tränar eller nåt dyligt. Hoppas bara att det är någorlunda gott, fördelen är att det varken är socker eller sötningsmedel i det. Perrellis smarta shaker, det går att skruva på två mindre separata behållare i botten på shakern, för att förvara pulver, snacks, bär, tabletter eller vad man nu vill ha med sig + även en karbinhake som man kan fästa nycklarna på shakern för de som är till gymmet. Sedan provade jag även 4 bars, få se om de är goda, 9:- styck. Stor skillnad mot vissa andra som de tar dubbelt så mycket för i vanliga affärer. Handlade detta på Bodystore, samt att jag fick studentrabatt där, inte illa :)

Tänkte försöka hinna med en promenad idag, samt även en träningsvända med Active 2. Så kanske det blir en proteinsmoothie på det, så att musklerna kan få återhämta sig. Så kanske man ev. slipper få träningsvärk :-P


Yeay idag kom monsterboxen! :)

Idag damp mina gratis tamponger ner i brevlådan, denna gång var boxen coolare än förra månadens tampongbox.

"Känner du dig som ett PMS-monster?" , "Luktar musen fisk?"... Ha ha :)



Monstrena är ju bara så söta :)
Boxen kom riktigt lägligt då jag åkte på helvetet igår :)

Vill du också kanske ha gratis tamponger? (Man får dem en gång i månaden)
Då är det bara att registrera dig här -->
http://www.tamponsforfree.se/

Det enda man måste göra för att fortsätta få dem månad för månad är att svara på några enkla och korta frågor varje månad via sitt användarkonto när man har fått hem tampongerna. I och med att det är olika företag som sponsrar för tampongerna varje månad och gör sin reklam på tampongboxarna (så är det frågor kring reklamen, vad man tycker om den. Sist var det bara 3 frågor att klicka och svara på, har jag för mig). Förra månaden var det Puma, så då gällde det skor. Denna gång är det Antula Healthcare som har produkterna Femal balans och Lactal balans. Dessutom fick jag 35% rabatt som följde med boxen på Antula Heatlhcares produkter via familjeapoteket ute på nätet.

Nu ska jag susa in på mitt konto och svara på enkätfrågorna, men jag kan rekommendera detta i alla fall. Tamponger kostar ju lite att köpa varje månad i alla fall. 8 tamponger kanske inte räcker så långt, men det är ju alltid något, vilket jag tackar stort för + att utförandet på boxarna är olika från månad till månad. Ha ha, tänk att man kan bli så glad för lite tamponger :P Fick mig ett gott skratt idag för den söta boxen i alla fall, den var ju för härlig :)


Oh My God!



Så gott det är med jordgubbar, kiwi, blåbär och björnbär!
Jag skulle lätt kunna äta mer...

Jag har blivit en kvittrare

Nu har jag gått och blivit med Twitter... tweet, tweet. Jag har åtagit mig att skriva om tjänsten i en skoluppgift. Få se om jag kommer att bli fast där. Kommer det att bli en hit eller flopp?

Klicka här så hittar du mig på Twitter ;)




Nöjd med helgen som varit

I lördags firade jag moster som blev 45 år i fredags, trevligt :) Dessutom var jag även chaffis, kom hem sent på söndag morgon och sov sedan till 13. Kände mig helt slut fast att man inte hade druckit. Gårdagen bestod av att se filmerna jag hyrde i lördags. De var riktigt bra, kan rekommendera dem.

The Town

 

Leaves of grass


Nöjd med dagen som har varit

Inte för att dagen har varit så händelserik, men jag är riktigt nöjd med vad jag har hunnit med. Jag har hunnit göra klart hela första examinationsuppgiften och skickat in den, samt även gjort studieplans enkäten. Men men, jag måste ta tag i nästa uppgift som stundar och inte är det bara en utan fler. Men jag har varit duktig idag i alla fall anser jag. *klappar mig själv på axeln*

Få se vad man ska börja ta itu med imorgon. Man kanske rent utav ska passa på att plöja igenom nästa föreläsning via datorn imorgonbitti. Något måste jag göra, jag vill verkligen inte halka efter. Nu ligger bollen verkligen i mina händer när jag har två distansutbildningar hemifrån. Jag måste försöka tajma in och göra något varje dag i alla fall, bättre det än att jag ska få allt på mig i en klump. Man kanske ska skriva ett schema vad man ska hinna med...

Mina nya skor! :)

Här kommer bilden på mina nya skor som jag köpte igår. Jag lyckades hitta en bild på träskon ute på Deichmann, så jag lånar deras bild. Riktigt billiga och snygga, endast 249:-.



(Det fanns även 3 andra modeller på dessa träskor som var riktigt snygga).

Shopping cravings....

Tänk om man bara kunde få shoppa, shoppa, shoppa, utan att behöva tänka på pengarna. Idag var jag nere på la´ stada en vända, lyckades få tag i ett par skor. Ett par snygga träskor med klack, endast 249:-, jag kan lägga ut en bild på dem imorgon eller senare idag när jag vaknar blir det ju nu ;) Egentligen skulle jag ha tag i ett par sneakers/jogging pjucks, letade som en galning, tror du att jag fick tag i ett par? NEJ! :( När man väl hittade nåt som föll en i smak så fanns inte den rätta storleken, det är så typiskt. Anar att det är för att jag är i ett sånt stort behov utav ett par sådana nu.

Annars ikväll drog jag in till stan, hamnade hemma hos moster Malla. Det var först prat om bio, men tyvärr var det dåligt med platser. Så det blev en trevlig utekväll på O´learys med gott käk och trevligt sällskap. Det blev jag, brorsan, morsan, farsan, Malla och Jonas. Nu har man äntligen kommit hem, tänkte försöka komma i säng strax så att man får sin skönhetssömn. Natti natt!


Good night!

Det blev en vända till Lager 157 idag, men det hade man kunnat skippa helt och hållet. Det var mest bara skit där, enligt mitt tycke. Det var inte som när jag var där sist, nu hittade man ingenting, dessutom var det halvkonstiga kläder.

När jag kom hem väntade en glad överraskning i brevlådan :) Mina silverörhängen som jag "vann" ute på Tradera, fick dem för endast 27 kronor och då var frakten inräknad i detta pris ;) Orkar inte knäppa nåt kort själv på dem just nu mitt i natten, så jag lånar Tradera bilden ifrån auktionen.




Sedan såg jag nyss klart på en riktigt bra film, enligt mig, "The Experiment". Jag kan rekommendera den, den är dessutom baserad på verkliga händelser. Det är skrämmande att se hur det mänskliga beteendet kan ta sina vändningar (på ett hemskt sätt). Usch... Laddar upp en trailer på den ifrån tuben. Here you go! :)

 

Jag har börjat komma fram till att Adrien Brody är en riktigt bra skådis, jag har den senaste tiden sett honom i en del bra filmer. Jag gillade honom inte tidigare när jag var yngre. Men det var då det...


Gnuggar geniknölarna...

Nu gäller det att gnugga geniknölarna, vad ska jag välja? En ny uppgift har kommit upp i den ena kursen, 2 veckor har vi på oss, tiden känns en aningen knaper. Att både lyckas hitta vad man ska skriva om, sedan beskriva dessa tre tjänster, jag tror att den nyskapade bloggen ingick som en av de tre tjänsterna. Dessutom tror jag att vi även skulle utföra dessa tre tjänster och prova på dem. Vi ska även skriva ett "lärkontrakt".. hjälp! :P Detta var nog svårare än vad jag hade förväntat mig. Vi får väl se hur det kommer att gå. Sedan har jag skrivuppgifter i den andra kursen att sätta mig in i.

Funderar dock på att dra iväg till Lager 157 snart, jag tror närmare bestämt att mina geniknölar som skall gnuggas i skolarbete även behöver få lite stimulans och en megados av shopping ;) (Sedan om min halvt tomma plånbok har råd, var en annan femma. Annars får det bli ögonshopping och lite trånande av kläder).

Nej, nu ska jag hoppa in i en dusch...


Jackass 3D

Inatt har jag tittat på dessa galna killar med deras supertokiga upptåg. Filmen var helt klart sevärd, dock var det på vissa ställen som jag själv höll på att lägga en spya. Men jag gillar dem...