Fullt upp...

Plugg, plugg, plugg... dessa uppgifter tar aldrig slut. Men det är skönt att vi fick hemstudier den här veckan i alla fall. Men nu tänker jag ta en liten paus i allt pluggande, för jag börjar känna mig slutkörd i huvudet, så får jag fortsätta om en stund igen.
 
Jag känner en stor lust att gå på bio, jag är sugen på att se The Bourne Legacy. Är det någon som har sett den?
 
Är det förresten någon där ute som ska hitta på något skoj i helgen?

Förväntansfull

Jag sitter ute på IMDB.com och tittar på en massa kommande filmer som är på G, det verkar bli bra filmår framöver. Jag är så förväntasfull på filmerna som kommer att komma. De ska bland annat spela in Thor 2 och Tarzan :) Här är tre utav alla filmer som jag kommer att vilja se på bio i alla fall.
 
 
 
 .:: Oz The Great And Powerful ::.
 
 
.:: Red Dawn ::.
 
 
 .:: Silent Hill: Revelation 3D ::.

Ett bråkigt sällskap

 
Ikväll fick jag med mig en bråkstake upp i soffan
när jag tittade på kvällens nya avsnitt av nya Dallas.
 

Idag har jag trotsat.

Idag trotsade jag min förkylning och gick ut på en långprommis med hundarna, det blev hela 50 minuter. Det är nog det enda "ansträngande" som jag vågar mig på just nu. Träna? Nej, det vågar jag inte, för då går jag väl och blir sämre. Men jag känner mig nöjd trots allt. Fint väder, solen skiner, hundarna fick komma ut och jag fick komma ut och röra på mitt fläsk.. ;-)
 
Jag har förresten hittat en ny favorit syssla åt vovvarna, att söka efter godis. Det gillar dom verkligen har jag märkt.
 
Ikväll blir det äntligen ett nytt avsnitt av nya Dallas, som jag har längtat. Jag trodde inte att det skulle vara så pass bra, som det var. Jag blev positivt överraskad, jag trodde att det skulle vara sämre. Jag kan verkligen rekommendera denna serie. Detta blir kvällens höjdpunkt! Är det förresten någon mer än bara jag som följer nya Dallas?
 
Bildkälla: http://nutopia.se/dallas-aterkomsten/

Utvärdering av Pearl River Bridge - Mushroom Soy

 
Så var det dags att skriva en utvärdering om soyan som jag blev testpilot för. Jag har aldrig provat denna soya tidigare utan jag brukar oftast köpa Icas soya eller Mrs. Chengs mushroom soy. Så det var spännande att få prova något nytt.
 
 
Pearl River Bridge´s soya är väldigt mörk, något tjock med en viss sötma och sälta. Jag provade att ha i den i en kycklinggryta som jag gjorde och det blev väldigt gott måste jag säga. Dessutom fick kycklinggrytan en fin färg av soyan och en god sälta. (Jag har även provat att göra köttfärssås och brunsås på denna soya). Den är säkert även bra att använda när man ska marinera kött eller kyckling, jag tror att jag ska prova det nästa gång. (Samt även till porterstek eller att smaksätta andra såser).
 
 
Ett litet tips från mig: Man bör dock vara försiktig med soyamängden, så att soyan inte tar över smaken på maträtten.
 
Mitt Betyg: 4,5 av 5
 
 
 

Medicinsk yoga

Idag var jag iväg till yogahuset och provade på mediyoga (medicinsk yoga).
 
Jisses, vad trött jag kände mig efteråt (detta fick jag höra kunde bero på stress, att kroppen reagerar på detta vis då). Jag skulle behöva försöka stressa ner. Ikväll känns det dessutom som om min kropp känner både harmoni och ro. Det är en skön känsla, minst sagt.
 
Ärligt talat, så tror jag att jag ska börja gå på detta. Jag anmälde mig faktiskt, kursstarten börjar nästa vecka. Så jag får gå de tisdagar som jag kan helt enkelt. Detta är nog kanske vad min kropp och själ behöver.. en inre ro. Jag får gå några gånger så får jag se hur det hela urartar sig med min kropp. Detta tror jag kommer att bli riktigt bra!
 
"Medicinsk yoga innehåller mjuka, fysiska rörelser, enkla men effektiva andningstekniker, djupavslappning och meditation. Detta skapar en balans på de fysiska, mentala, andliga och emotionella nivåerna genom att avlägsna stopp och blockeringar i underliggande energiflöden i vår kropp. Yogan verkar självläkande och via studier har det visat sig att Medicinsk yoga har positiva effekter på t.ex: ryggproblem, sömnproblem, migrän, högt blodtryck, hjärtproblematik, stressrelaterade besvär så som utmattningssyndrom och kroniska smärttillstånd".
 
För den som vill veta lite mer om medicinsk yoga, gå in hit och läs mer: Mediyoga
 
Bildkälla: Mediyoga
 

Utvärdering av Hellmann´s

Jag blev utvald som testpilot hos Smartson och fick prova Hellmann´s.
 
När jag stod i affären hade jag en väldig beslutsångest över vilken av alla dessa såser och majonäser som jag skulle välja. Till slut bestämde jag mig för "Hellmann´s Garlic Sauce".
 
 
Hur smakar den produkt som jag har testat?
Jag tyckte att denna vitlökssås var väldigt god. Den var mycket krämig och fyllig med en mycket god vitlökssmak med en underton av majonäs. Jag ångrar inte mitt val, denna sås kommer jag att fortsätta att köpa.
 
Hur och till vad har den använts?
Såsen åt jag tillsammans med mat. Jag provade den tillsammans med fiskpinnar och potatis. Mycket gott! I vanliga fall äter jag alltid mina fiskpinnar tillsammans med majonäs. Då denna sås är lite tunnare än majonäs, men som fortfarande har en underton av majonäs samt att den är smaksatt med vitlök, blev detta ett stort +. Jag kan mycket väl tänka mig att vitlökssåsen även är väldigt god till hamburgare eller med kanske lax? Resten av familjen blev förtjusta i denna sås och tyckte att den var god. Jag får se vilken maträtt jag provar denna sås tillsammans med nästa gång. Kanske blir det kyckling eller lax?
 
Är det en produkt jag skulle rekommendera?
Ojaaa! Jag rekommenderar den verkligen. Om man gillar vitlök och vill ha en krämig, fyllig och god sås, så är denna nummer 1!
 
Dessutom är det snygg design och flaskan tar inte stor plats i kylskåpet!
Den är inte alltför dyr, den kostar 20 kronor på Ica Maxi.
 
Mitt betyg: 5 av 5
 
 
Tusen tack för att jag fick vara med och prova,
jag hade nog annars inte fått upp ögonen för denna produkt.

Jungfrubröst & Hallongrottor

Detta fina VIP-paket fick jag i min brevlåda
från Tampons For Free och månadens kampanjparter Chartis.

Tampongpaket + rosa nagellack + hudsalva +
en påse goda jungfrubröst och hallongrottor +
info om chartis kvinnliga cancerförsäkring.
 

 

Så till alla kvinnor därute så kan Chartis kvinnliga cancerförsäkring (bröst och underlivscancer) vara värd att spana in. Om cancern skulle slå till får man ett engångsbelopp på 100.000 kr och även 5000 kr i månaden under ett helt år. Försäkringens kostnad beror på hur gammal man är när man tecknar försäkringen. Dessutom bjuder Chartis på första månadspremien om du tecknar försäkringen nu, allt du behöver göra är att ange kampanjkod: T4F2012
 
För mer information gå gärna in här och
läs vidare ---> Chartis Kvinnliga cancerförsäkring
 
 
Och som jag har nämnt så många gånger tidigare, den som är sugen på att få gratis tamponger hem i brevlådan en gång i månaden (inga dolda kostnader finns),  besök då, underbara Tampons For Free och registera dig som medlem: Tampons For Free.
 
Super bra, eller hur?!
 
"Då dessa små vita ting kostar oss kvinnor multum under hela vår livstid"
 
 
Det går snabbt, enkelt och det kostar dig ingenting.
Så, vad har du att förlora?!
 

 


Hemtentamen

Efter lunchen idag fick jag min hemtenta i medicinsk grundkurs. Nu är det bara att sätta sig ner och börja att jobba med den. Intressant, intressant.

Imorgon får jag vara hemma och fortsätta att jobba med den, dock ska jag iväg till tandläkaren imorgon. Längtar inte efter det då min plånbok kommer att bli magrare än innan.

Nej nu ska jag börja finslipa på min hemtenta, ska börja skriva in alla frågorna i datorn så får jag se hur långt jag kommer idag på den.

Wish me luck! ;)

Nattgodis!

Jag bjuder på denna godbit inatt, för nu ska jag gå och nanna!

Go natt allesammans!

 

 

"I just want you to dance with me tonight"