Jag ser det snöar...

Idag damp snön ner som ett brev i lådan...

Jag tycker synd om brorsan som får vara utomhus och jobba :/



Mulen torsdag...

Idag är det mulet och grått ute. Känns lite trist, men jag ska strax ut och röra på mig hade jag tänkt. Tänkte dra en sväng bort till Biltema, de öppnar i vår stad idag. Men är det redan packat med folk där, så spar jag det till en annan dag. Jag ska åka förbi och kika i alla fall. Jag vet hur det var när Ö&B bytte lokaler och öppnade där för några veckor sedan. Det var tidigt, mitt i vecka och likt förbaskat kryllade det med människor där. Så man undrar egentligen hur många det är som inte jobbar :P

Häpp nu ska jag ta och röra på mig, har inte så mycket vettigt att komma med just nu ändå så...

WHAT?!

Jag tittar ut igenom fönstret och vad är det jag ser??? SNÖ!! Det snöar ute, alla redan. Ioförsig ser det ut att vara rätt blött, för det verkar inte som att det tänker stanna kvar. Utan det är bara blött på marken... Tur är väl det!! Det enda som ligger kvar är några snökorn i sandlådan här utanför=)


Jag vill inte ha någon snö!

Här kommer mitt "bildbevis" som jag fotade alldeles nyss




Fortfarande tisdag...

..och jag tinar kyckling för att älsklingen snart är hemma från jobbet, så att han kan börja med maten.

Så vad har jag gjort under tiden, sedan jag sist bloggade här ute för någon timme sedan. Jag har surfat runt lite på nätet... och så scrappade jag lite. Det är ju riktigt kul! =) Och detta blev resultatet på det jag gjorde! =)



Tisdag...

.. och vart tog den här dagen vägen?? Jag klev upp strax före 7 imorse, bänkade mig framför tvn med mitt broderi. Sedan rann klockan bara iväg och vips när jag tittade på klockan så var den 14 :P Men snart står det inte på förrens broderiet är färdigt... ljuvligt, men det är en bit kvar på det. Kan dra ut en bild på det sen när det är klart, så kan ni få se det =)

Annars, sprang jag förbi zoo idag. Givetvis skulle de precis släppa ner räkorna i akvariet där, så hon rekommenderade mig att antingen komma tillbaka senare ikväll eller imorgon och köpa dem. Typiskt, när man väl tar sig för nåt att göra, så skjuts det upp. Skjuts upp, ja, återigen har jag skjutit upp mitt byte av gardiner i vardagsrummet. Men jag hinner ju det än... Ioförsig bytte jag dem för inte så länge sen. Men nu har vi köpt nya gardiner som matchar soffan, så då vill man få upp dem så snart som möjligt. De nya som jag vill få upp köpte älsklingen, riktigt snygga var de. Och jag köpte ett par andra snygga som ska upp i jul... =)

Ikväll ser jag fram emot ett nytt avsnitt av "Desperate Housewives". Och så ska älsklingen laga maten när han kommer hem, han ska laga något riktigt gott. En rätt som jag anser att han bara klarar av. Det är liksom inte något som jag har lagat förut. Det blir så himla supergott när han lagar det =) Ett av Steffes egna recept antar jag... =)

Måndag...

Ny "härlig" vecka.. eller härlig och härlig, vet jag väl inte precis, det återstår att se. Igår gjorde jag och älsklingen rent i akvariumet. Efter det gick vi ner till zoo. Och som jag befarade var ju så klart räkorna slut där. Troligen skulle de få in nya Amanoräkar på tisdag, så det får bli en titt ner dit då. Frågan är bara hur många räkor man ska köpa till akvariumet eller akvariumena :P Räkorna är billigare just nu än i vanliga fall... det skulle vara rätt käckt med några räkor som vandrar runt i akvariumet =) Jag läste lite som hastigast att är de för några så kan de sitta och gömma sig, så att man knappt ser till dem, utan de kommer bara fram när de "måste" äta. Så då kanske det räcker att bara köpa till ett akvarium. Men det skulle även vara bra att ha några i yngelakvariumet, så att de kan äta upp överblivet käk som ligger nere på botten. Här kommer en bild på en sådan snygging =)


Hej hopp!

Min mage börjar kurra, hungern börjar sätta sina spår. Älsklingen jobbar över, men kommer hem om nån timme eller så. Så strax ska jag börja med maten, funderar på att göra klyftpotatis och fläskfilé =) Igår blev det lasagne, riktigt gott blev det i alla fall. Annars har dagen rullat iväg, har suttit lite här, skickat iväg lite auktioner som har gått ut på Tradera, sett en film och broderat lite.

Idag fick jag reda på att jag har fått ett litet kusinbarn =) Så roligt, så ett stort grattis till Er, Jesper & Erika! Sofia, ska lilltösen heta. Få se när man lyckas ta ändan ur vagnen för att se på lilljäntan =)

Häpp; få se när jag uppdaterar andra bloggen, det kommer lite då och då i alla fall...

Hej så länge!

Spärrballong...

Just nu känner jag mig som en spärrballong. Vi har precis ätit tacos, jag & älsklingen. Strax ska vi hoppa in i ett varmt & mysigt bad och bara få koppla av. Det behövs ibland. Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Satt och "scrappade" via nätet idag & detta knåpade jag ihop =)



Go kväll...

Jag får berätta lite senare om mina bravader. I torsdags åkte jag ju på kryssning och igår var det utekväll. Får berätta senare, om jag får tid. Jag ska nu hoppa ner i sängen och sova.

Jag tänkte bara berätta vad det är för ny blogg jag har startat.. en receptblogg. Så hädanefter lägger jag inte ut några recept på denna blogg. Utan det kan man se ute här hädanefter: http://surfinbabe.blogg.se/recept

Där kan ni kanske finna Er lite inspiration eller nya recept som ni kanske aldrig har gjort förut?

Det enda jag har hunnit göra nu där idag är, att jag har lagt ut recepten som finns på denna sida där. Vilket jag tänker ta bort härifrån istället. Men håll utkik, fler recept kommer att läggas ut ;)

Go natt på Er alla nattsuddare!

Funderingar..

.. ska snart lägga upp en till blogg... vad det handlar om berättar jag inte än. Har haft det på funderingar ett tag, finns även en vän som tycker att jag ska göra det. Så jag ska nog göra slag i saken. Men när det är klart, lägger jag upp adressen här. Så håll ut =)

Värk, värk, värk...

Ja det är mitt liv idag och igår. Men igår var det mycket värre. Så jag får hoppas att det stannar som det är idag, så jag slipper att gå och känna en bejublande smärta som inte ens värktabletten kan trolla bort. Och nu är det mensvärk jag pratar om. Vissa kanske inte tror att det är nåt eller att det inte känns så mycket. Men ni, som verkligen har en sån otrolig smärta, ni vet vad jag pratar om. Och Stefan va så gullig inatt... där ligger jag i mina plågor. Jag tänkte gå och värma min vetekudde, för det är faktiskt något som hjälper. Han gick upp och värmde den åt mig, fast att han va trött, småsjuk och ska upp tidigt och jobba. Jag sa att jag kunde gå upp själv och göra det, men han gjorde det ändå. Men det var vad jag faktiskt behövde just då, inatt, att få bli ompysslad. För jag orkade knappt ta mig upp ur sängen & det kändes som om någon vred om knivar i magen på mig; eller rättare sagt i äggstockarna. Så jag älskar dig, hjärtat!

Idag, ja idag tänkte jag åka ut till mamma. Eller rättare sagt snart. Sen ska hon iväg och jobba mot kvällen, tyvärr jobbar ju pappa och brorsan nu när man åker ut. Då kan jag passa på och kolla på brorsans nyinskaffade fiskar =) Få se vad det blev för mer köp. Han ska tydligen bl.a ha köpt en regnsbågshaj. De är fina i alla fall. Nej nu ska jag ta och göra mig iordning... Bye Bye!

Go kväll..

Jag sitter nu här med ett glas whiskey och undrar: what shall I do? Bra fråga. Mina kära sambo är borta på en s.k fotbollskväll framför tvn med gänget, som jag fick reda på i sista minuten. Och nu får man inte tag i någon som man kan umgås med; sak samma, gör inte mig så mycket. Har spelat lite Buzz i min ensamhet och jag har även passat på och fixat med mina Tradera auktioner som ska skickas iväg på måndag samt ev. några vinnarmail på sålda saker. Vad ska här göras härnäst? I don´t know, först och främst ska jag blogga klart först. Igår var han iväg med jobbet på käk, relax och pub. Själv hade jag Monkan på besök, riktigt trevligt, det är inte ofta vi hittar på något. Vi plöjde igenom 2 filmer och knölade i oss en massa chips och godis. Mot läggdags började jag må illa, så det blev ett toalettbesök för att ropa efter Ulrik. Men efter det mådde jag genast bättre, och det är ju faktiskt skönt.

När jag nu ser mig omkring i lägenheten, så känns det att det behövs städas. Men det tänker jag faktiskt lägga på hyllan just nu, för idag. Tycker att det är det enda jag gör på min lediga tid på vardagarna. Någon gång måste jag ta ett uppehåll. För vad gör det om det är lite stökigt, någon dag? Nä just det, ingenting =)

Så vad hittar ni på mina vänner, en lördag som denna?

Tjingeling!

Nu var det ett tag sen jag skrev här ute märker jag.

Igår fick vi nya platy & guppy yngel, det var några fiskar som hade bestämt sig för att klämma ur sig några fler. Kul... =) + att 3 till Guppyhonor är feta som grisar. Så det är rena Baby Boom i vårt akvarie :P

Jag hoppas min akvariedekoration kommer idag på posten som jag budade på ute på Tradera. För då ska jag rusa iväg och hämta den & fixa till lite i det lilla akvariumet. Kanske man rent utav vågar släppa i nåt litet yngel som har växt till sig och blivit lite större. Vi får se.. jag hatar pumpen som följde med till det lilla akvariumet =(

Annars? Ja det har väl inte hänt så mycket den senaste tiden. Jag var ut i lördags, riktigt trevligt. Med tjejerna.. Malin & Maddis. Vi hamnade inne på Harrys i Falun. Men bevare mig väl.. 100 riksdaler skulle dårarna ha för att man skulle komma in; och ändå var det liksom inte nåt särskilt inne där. Nä, det blir ett - till dom för det. För 100 spänn vet jag inte om det är värt egentligen att gå in, när det finns ställen som faktiskt tar 40 kr.

Nej, nu ska jag ta och göra mig iordning.. tjing tjing!