Go natt allihopa!

Här sitter jag, snart dags att gå och sova. Har filat på laborationsuppgifterna i javaprogrammeringen, har nyss lämnat in dem, som består i programmering av 9 st mindre program, en labbrapport och flödesschema över de 9 programmen. Usch, jag tycker det är svårt! Hur ska jag någonsin kunna förstå det?

Dessutom är det inte roligt att jämt bara sitta och plugga och inte ha tid över till något annat. Men tydligen är mitt liv så just nu. Trist men sant. Tänkte att jag skulle ha hunnit att svara på mitt brev ifrån min brevvän, men det hann jag inte med idag :(

Har dessutom varit ute och firat min pappa, när det är fars dag idag. Han fick en tröja och trisslotter, sedan blev det lite mat och marängsviss på det. Göttans!

I fredags kom Madde och Natte förbisusandes efter att Idol var slut. Mycket trevligt! Brorsan var också här! =) Min älskade lillebror.

Något som gnager mig just nu är, när tusan börjar jag skolan imorgon!!?? Det är nåt fel på servern, där skolschemat ligger ute, så jag kommer inte åt mitt schema. Mycket roligt... NOT! Fy fan säger jag. Jag tycker att de borde ha en backup server nånstans så att man kan komma åt schemat på något sätt. Jag får väl försöka att masa mig upp väldigt tidigt imorgonbitti och hoppas att internetsidan för schemat fungerar imorgon. Jag hoppas att det inte är alltför tidigt jag börjar. Så hur detta skall lösas är för mig en mycket bra fråga. Känns som om dagen bara kommer att bli skit imorgon. :(

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och försöka sova, hur jag nu ska lyckas med det? Jag är pigg som en lärka!

Natti natt på Er!