Spana in detta ifrån Smartson

Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson


Mycket märkligt måste jag säga...

Jag har varit i kontakt med Tampons for free, tydligen har de skickat ut ett VIP-paket (ang. RetarDEX kampanjen) till mig för ca 1-2 veckor sedan som ännu inte har kommit fram till mig. Det har inte dykt ner något paket i brevlådan och inte heller någon avi. Är det posten som har varit framme och slarvat bort mitt paket? Mycket tråkigt måste jag säga, jag hade sett fram emot att få blogga om mitt VIP-paket. Men det är väl sånt som tyvärr kan inträffa om oturen väl är framme. Tråkigt är det i alla fall att det har kommit bort på villovägar. Jag skrev nyss och frågade om det finns något brev-id eller kolli-nr på paketet så att det går att spåra och se vart det har hamnat någonstans. Finns inte det så finns det nog tyvärr inte så mycket att göra åt detta misstänker jag. Jag får som sagt se vad tjejerna på Tampons for free kommer att svara...

Jag avslutar mitt blogginlägg med:

"Hallå, posten! Vart har ni gjort av mitt VIP-paket någonstans?"



Bildkälla: www.posten.se

Förlovning

Detta var min överraskning som stundande i fredags.

Min älskling hade bokat ett hotellrum på 7:e våningen. Ett hotellrum med två rum och bubbelpool. När jag kommer in i hotellrummet är det nersläckt och det är fullt med tända ljus överallt, i båda rummen. Golvet är strött med rosenblad ifrån dörren och som går som en gång som leder in till sovrummet. Sängen är strödd med rosenblad, samt en jättevacker rosbukett ligger uppepå sängen. Vi åt gott inne på rummet, kycklingplanka. Sedan bubblade vi och hade det riktigt mysigt. Mot slutet av kvällen plockade älsklingen fram en ask och ställde sig ner på knä framför mig, sedan undrade han om jag ville dela mitt liv med honom och om jag ville förlova mig. Iiiiiih... snacka om att jag blev totalt överraskad.

Dessutom passade ringen mig, hur han lyckades med detta är för mig en gåta. (När han inte ens har "smyglånat" någon ring ifrån mig).

Jag undrar ännu ibland, är detta sant? Har detta hänt mig? "Det känns som om jag skulle vara med i en film..." eller hur jag nu ska uttrycka mig. "It´s to good to be true".

 

..::: JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA :::..




Hur ska jag hinna?

Idag känner jag mig trött och sliten, jag vaknade sent och strax är det dags att dra iväg och jobba igen, för att sedan komma hem sent inatt. Jag har inte hunnit med att blogga under några dagar nu, men lugn det kommer snart. I helgen hade jag fullt upp med lite flytt bland annat och sedan i måndags har jag jobbat dessa mastodont pass, jag går av på torsdag/fredag natt. Sedan ska jag passa på att sova så att jag är pigg och utvilad på fredag, då ska älsklingen överraska mig med något. Vad vet jag inte? Oooh det är så spännande... jag undrar så vad det kan vara? Jag ska sätta på mig nåt fint i alla fall, för det har han sagt...

Månadens snygga tampongbox har hittat hit

Idag damp månadens snygga tampongbox ifrån Tampons For Free ner i min brevlådan.
Kampanjpartnern är retarDEX som jag skrev om i det förra inlägget.
Tillsammans med boxen kom även en liten folder om deras produkter.

Tusen tack!

(Nu återstår det bara att se på det spännande VIP-utskicket som kommer att komma sen...)




Tampons For Free & RetarDEX

Månadens kampanjpartner hos Tampons For Free är det "puss vänliga" RetarDEX. Det kommer bli RetarDEX som pryder denna månads tampongbox med reklam. Jag måste säga att det är roligt att se att de är tillbaka. Första gången jag fick höra talas om dem var under november månad under Pronaxen kampanjen. Jag hade den stora turen att vinna ett helt kit ifrån dem innehållandes: munskölj, tandkräm, tandpetare och munspray. Helt underbara produkter, jag gillar verkligen deras munvårdsserie. Tänderna och munnen får verkligen en härlig känsla efteråt.

RetarDex har dessutom ett fint erbjudande som de bloggar om, nämligen om du
gillar RetarDEX Sverige på Facebook, får du bland annat:
  • En gratis munspray (värde 59 kr) till deras 3000 första vänner.
  • Möjlighet att vinna ett presentkort på Clarion Hotel (värde 2000 kr).
  • Chansen att skicka en hälsning med RetarDEX kärleksfulla hälsningsviral.
  • Tips om hur du bäst tar hand om din munhygien.
I Tampons For Free:s gästblogg, bloggar RetarDEX , gå gärna in dit och läs. Och när du ändå är på väg dit, varför inte passa på att registrera dig som medlem hos Tampons For Free och få gratis utskick utav tamponger?

Du har inget att förlora på detta. Ska jag passa på att nämna några fördelar åt dig?
  • Du får kanonsnygga tampongboxar.
  • Du får svara på roliga kampanjutvärderingar.
  • Du håller dig uppdaterad om kampanjföretaget samt allt som händer i Sophia och Dianas blogg (Skaparna bakom företaget Tampons For Free). Samt så finns det även en nyhetsflik att följa.
  • Dessutom har du chans att vara med och delta i väldigt generösa tävlingar varje månad.

 

Själv ser jag fram emot att få inspektera månadens tampongbox, det är lika spännande varje gång. Denna månad har jag dessutom blivit lovat ett VIP-utskick, det ska bli riktigt spännande att se vad det är för produkt jag kommer att få i mitt utskick.

 

Bildkälla: http://retardex.se/


Snart läggdags...

Ja så satt jag här igen och klockan bara rann iväg. Jag har pysslat med två saker, både ikväll och iförrgår. Tyvärr kan jag varken säga vad eller visa bild än. Jag ska ge bort detta, jag kan inte avslöja något ännu utifall dessa personer skulle "råka" halka in här. Så ni får allt vänta och se vad det är jag har hållt på med, bild kommer senare, jag lovar. Jag börjar närma mig slutfasen, tänkte försöka hinna med att göra klart detta imorgon om tiden tillåter.

Igår/iförrgår blev jag inringd på jobb från ca 14-24, så då försvann den dagen. Få se huruvida om jag blir inringd idag eller om jag får gå och hasa här hemma. Då finns det chans att jag hinner klart med det jag har gjort, samt så måste jag sätta fart och gå igenom lite kartonger, det ska rensas. På det jag inte ska ha kvar samt det jag ska ha kvar. Så småningom ska allt detta iväg... på ett eller annat sätt.

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg, tydligen får jag jobba hela nästa vecka, eftermiddag, kl 14-24. Jaha, där försvann min alla hjärtans dag som jag skulle spendera tillsammans med älsklingen. *Suck*. Tråkigt nog kan jag inte tacka nej till jobb, jag är ju trots allt arbetslös, jag måste ta det lilla jag blir erbjuden. Jag måste ha pengar för att överleva. Dock har jag och älskligen flyttat fram "Vår alla hjärtans dag" till nästa fredag, då ska vi fira det istället.

Jag ser fram emot det så himlans mycket!
Jag älskar dig hjärtat!!

Nu ska jag rena hela kroppen inifrån

Idag har jag börjat att dricka Metho Draine Detox med smak av äpple och grönt te. (Inte en alltför tokig smak måste jag medge, det är lätt att få i sig det, vilket är ett stort plus).

Nu jädrar jag ska rena hela kroppen inifrån för att driva ut gamla gifter och slaggprodukter. Nu hoppas jag på att jag bland annat kommer att bli lite piggare, lättare och full av energi efter denna 20 dagars kur.

Nu gäller det bara att komma ihåg att blanda iordning en 1 liters bringare med detta i 20 dagar framåt. Det är bara att sätta en påminnelse på mobilen, ibland kan man ju som sagt vara lite dement när man har annat att komma ihåg under dagarna.


En överraskning i brevlådan idag.

Idag blev jag lite förvånad, jag har blivit utvald att delta i en testpanel av L´Oréal Paris för deras nya Foundation Lumi Magique, via Elle. Jag fick färgen Rose Pearl. Denna foundation reflekterar ljuset och ger magisk lyster åt huden. Den ska tillföra huden fukt, vilket är källan till dess strålande lyster och ojämnheter hos huden suddas ut. Detta ska bli mycket intressant att få prova.

Jag måste säga att det är mycket bra att man får chansen att prova först, då vet man verkligen om man vill fortsätta att köpa produkterna. Dessutom har jag även en känslig hy, jag klarar inte av att använda vad som helst. Då känns det inte så roligt att kasta bort pengar på en produkt om produkten inte skulle funka till hyn.





Dessutom fick jag även ett smakprov ifrån Allévo i brevlådan.
Deras nya High Protein Milk Chocolate bar.
Hoppas att den är god.



Tack och bock!

Ikea dag, idag

Idag blir det en tripp till Ikea tillsammans med pojkvännen, när han har slutat jobbet.
Det ska bli så roligt!!

Som vanligt kommer det väl att slinka ner saker som jag egentligen inte alls har tänkt att handla, misstänker jag. Det är väl det som är den stora farligheten i att åka till Ikea och shoppa.

Vi får se vad det är jag kommer hem med.
Det blir nog en surprise, surprise!

Hur kan jag ha missat denna?

Gaah säger jag bara, hur kan jag har missat denna ute på tuben?!
Jag har icke sett att han har gjort en musikvideo av denna.

Mycket glatt överraskad...


Keep on dancing!


Unchain my heart

Och ikväll delar jag med mig utav en sista låt med Mr.Bradley,
denna variant av "Unchain my heart" är riktigt underbar.

Hur kan man få en sån gudaröst?

Keep up the good work!


Woman you crazy

Och så tar vi en till underbar låt med killen med den underbara rösten.

Jag gillar verkligen den här låten!


Wow, vilken röst...

En ny inspelad video med Sam Bradley ute på tuben.

Jag bara älskar hans röst och gitarr plinkande.

Lyssna och njut!


Trött och seg!

Idag känner jag mig en aningen trött och seg. Jag har småplockat litegrann i köket, tänkte gå ner i källaren och fortsätta gå igenom lite kartonger och även rensa.

Jag ser sjukt fram emot morgondagen, då ska jag och min underbara älskling åka till Ikea.
Det ska bli roligt!



Slutvärdering av Canon Legria HF M406

Idag är det den 1:a februari 2012 och det ger mig en liten tår i ögat. För nu är det tyvärr dags för mig att slå ihop säcken för mina upplevelser och tester och skriva ihop en slutvärdering om Canon Legria HF M406.

Innan och när jag precis fick hem videokameran i kartongen var jag väldigt nyfiken och hade väldigt höga förväntningar på denna produkt. Denna videokamera har inte gjort mig det minsta besviken, den är riktigt bra, den håller verkligen måttet, enligt mig.

Videokameran levererar:
  • Bra bildkvalité vid filmning (full HD 1080).
  • Fotografier får dessutom bra bildkvalité om man inte ska göra några jättestora förstoringar utav sina foton.
  • Full HD CMOS Pro sensor, detta ger ett brett dynamiskt omfång och en avancerad prestanda i svagt ljus.
  • Dessutom har videokameran bildstabilisering, som gör att jag slipper suddiga och oskarpa kort de gånger jag fotograferar utan stativ i ett dunkelt rum. (Det är nog tack vare denna som gör att jag får hyffsade tagna natt fotografier, då dessa inte blir de minsta suddiga och oskarpa).
  • Roliga funktioner så som "Cinema läge", "Story Creator" och "Touch Decoration".
  • 10x zoom, vilket gör att den som filmar eller fotograferar kommer nära sitt motiv på långt håll. Dessutom är zoomen bra, då bilden inte tappar skärpa, fokus eller blir suddig vid zoom användning.

 

Några positiva fördelar med videokameran:
  • Den är liten, behändig och praktisk.
  • Den är lätt att få med sig och tar inte så stor plats.
  • Designen är snygg. Knapparna och menyerna är lättåtkomliga.
  • LCD pekskärmen är vridbar.
  • Det är lätt att hitta i menyerna.
  • Två minneskortsplatser, för att kunna använda två minneskort.
  • Man kan ta ut foton ifrån ett filmat filmklipp.
  • Användarvänligheten är väldigt enkel så att vem som helst kan klara av att hantera videokameran. Man behöver inte läsa så mycket i manualen.
  • Medföljande bra tillbehör så som fjärrkontroll, pekdon/pekpenna och videoredigeringsprogram.
  • Dessutom är videoredigeringsprogrammet väldigt lätt att använda.
  • Laddaren till videokameran har lagom längd och den är lätt och behändig.
  • Om du köper Canon Legria HF M406 kommer du att få oändligt många roliga timmar (eller rent ut sagt år) framför dig med filmning och fotografering. Dessutom hjälper den oss att bevara våra allra käraste minnen. Hur positivt är inte det?

 

Några negativa nackdelar som dök upp under testperioden var:
  • Story Creatorn var lite små krånglig att använda. (Denna funktion borde ha haft utförligare instruktioner om hur den fungerar i manualen. Det stod inte så mycket om den. Det var just denna funktion som jag hade krångel med när jag försökte att lära mig den).
  • Det gick inte att dekorera filmklipp i efterhand, utan det måste man göra under tiden när man filmar.
  • Inget medföljande UV-filter. Dessutom är det verkligen svårt att få tag i ett passande UV-filter med 43 mm gänga till videokameran, den är verkligen svårtåtkomlig ute i handeln.
  • Inget inbyggt minne i videokameran (dock kompenseras detta, när det finns två minneskortsplatser i videokameran).

Mina egna funderingar:
  • Story Creatorn är lite småkrånglig men den är ändå en rolig funktion i videokameran, detta borde vara något som kan utvecklas vidare till nästkommande videokamera hos Canon.
  • Sedan var det, det här med UV-filtret med 43 mm gänga. Detta UV-filter ska finnas som extra tillbehör att köpa till videokameran. Något som jag tycker är väldigt märkligt är att vissa elektronikaffärer som säljer denna videokamera, säljer inte tillbehören till den. Hur kan detta komma sig? Jag kan förstå om Canon inte vet detta. Men jag tycker ändå att det är konstigt, om en butik säljer en viss videokamera, så borde de även sälja tillbehören till videokameran också.
  • Något som hade varit roligt att kunna göra är att lägga filter uppepå filter när man filmar i cinemaläget. T.ex att kunna använda filtren gamla filmer + dramatiskt svartvitt tillsammans. Kanske detta är något som Canon kan fundera på och utveckla i framtiden? Att användaren kan välja fler filter att slå ihop under en filmning.

 

Slutsats:

  • Förväntningar: Som jag nämnde tidigare hade jag byggt upp höga förväntningar på Canon Legria HF M406, vilket jag inte blev besviken på under resans gång. Det enda som blev ett litet bakåtslag var att Story Creatorn var småkrånglig att använda.
  • Användarvänlighet: Överlag är användarvänligheten väldigt god och enkel på Canon Legria HF M406. Detta är väldigt viktigt för mig, för vem vill egentligen ha en invecklad och krånglig produkt? Jag tippar på ingen. Knapparna och menyerna är enkla och det är dessutom lätt att hitta i menyerna. Det enda som krånglade till det litegrann för mig var Story Creatorn. Men ju mer man använder den, desto mer lär man sig. För att förenkla den, borde just denna funktion ha funnits i en mer utförlig beskrivning i den medföljande manualen.
  • Funktionalitet: Videokameran fyller sin funktion, den gör det den ska och levererar både bra kvalite på film och i bild. I vissa ljuskällor kan fotografier bli något sämre. Väljer man att köpa denna videokamera för att använda till t.ex vardags, hobby eller till sin fritidssyssla så fungerar Canon Legria HF M406 alldeles utmärkt. De extra funktionerna "Cinema läge", "Story Creator" och "Touch Decoration" gör att videokameran piffas till och ger den det lilla extra, vilket gör den extra rolig att använda. Jag tror att de som köper Canon Legria HF M406 inte kommer att bli det minsta besvikna, jag är riktigt nöjd med vad Canon Legria HF M406 levererar och ger. Ska man däremot utföra mer professionella filmningar, fotografera professionellt eller göra avancerade uppdrag, så väljer man nog förmodligen en lite dyrare videokamera än denna.

Jag har bara positivt att säga om denna videokamera Canon Legria HF M406, jag har "förälskat" mig i den. Det enda lilla krux som dyker upp i början är Story Creatorn som kan vara lite invecklad och krånglig. Men ju mer man använder den, ju mer kommer man att lära sig att behärska den. Dessutom får man oändligt många roliga år framför sig med denna videokamera.

Minnen vill vi alla bevara och då hjälper vår Canon Legria HF M406 oss med detta.

I det stora hela får denna videokamera utav mig:
4,8 av 5 i betyg.




Jag hoppas att jag inte har glömt bort att nämna något. Annars är det bara att gå tillbaks till mina tidigare 8 utvärderingar som jag har gjort om denna magnifika videokamera, Canon Legria HF M406.