.:: Utvärdering av Kockens chokladmousse 70% ::.

 
Då var det dags att skriva en utvärdering av Kockens 70 procentiga chokladmousse, då jag har varit testpilot åt Smartson och Kockens.
 
Lite kort om produkten:
Kockens nya dessert har en kakaohalt på 70% som man själv tillreder från färdigblandad mix. 
 
Mina kommentarer och åsikter om produkten:
Denna dessert var mycket enkel att göra och riktigt god med mycket chokladsmak. Konsistensen var len och krämig + att priset var helt okej. Detta var hittills den godaste chokladmousse som jag har ätit. Jag kommer definitivt att köpa igen.
 
Jag serverade chokladmoussen med vispad grädde samt hyvlade lite choklad över.
 
 
Gott, gotti gott gott.
 
Mitt betyg: 5 av 5 chokladstjärnor.
 
 
 

.:: Utvärdering av Icas Falukorv 71% ::.

 
Då var det dags för mig att skriva en utvärdering om ICAs Extra Fina Falukorv med 71% kötthalt, då jag har varit testpilot åt Smartson och ICA.
 
Lite kort om produkten:
ICA Extra fin Falukorv innehåller svenskt kött och har en kötthalt på 71 %. Smakmässigt ska korven dra åt det lite mer kryddiga och rökiga hållet. Falukorven säljs i förpackning a´la 550 gram.
 
Mina kommentarer och åsikter om produkten:
Detta var en mycket god falukorv, det kändes att det var en högre kötthalt i denna än i de "vanliga falukorvarna" som säljs ute i handeln. Dock kände jag inte så mycket utav den så kallade kryddiga och rökiga smaken som utlovades, men det gör mig ingenting, för korven var riktigt god. Detta kommer att resultera i att jag kommer att fortsätta att köpa denna goa och köttiga falukorv.
 
När jag utförde min provsmakning tillagade jag en god ugnstekt falukorv.
 
Jag rekommenderar Icas fina falukorv starkt!
 
Mitt betyg: 5 av 5 falukorvar.
 
 
 

.:: Tävlingstips - Presentkort 500 kr hos Indiska ::.

 
Jag tänkte tipsa om en tävling hos Vitt eller svart,
om ett presentkort hos Indiska på 500kr.
 
Tävlingen hittar du --> HÄR!
 
 
Bildkälla: Vitt eller svart
 

.:: Tävlingstips - Yankee Candle ::.

 
Jag tänkte tipsa om en tävling hos Vitt eller svart,
om ett härligt doftljus ifrån Yankee Candle.
 
Tävlingen hittar du --> HÄR!
 
 
Bildkälla: Vitt eller svart
 

.:: Nu har jag varit lite väl dålig ::.

 
...med uppdatering av bloggen. Det har varit så mycket med skolan och praktiken och mitt upp i allt så har jag fått en ny pojkvän. En passande dag blev vi tillsammans på också, på alla hjärtans dag. Jag har aldrig känt så här tidigare för någon i hela mitt liv, dessa känslor är helt och hållet obeskrivliga. Så livet leker just nu, vilket känns underbart. Ett litet bonusbarn har jag dessutom också fått, en riktig gullig liten kille.
 
Skolan blev jag klar med i fredags, för då var det sista dagen. Det firades med en lunch på O´learys tillsammans med lärarna. Nu inväntar jag bara mitt betyg som ska komma med posten någon gång under denna vecka. Så det blir jobb letar dags strax. Ska knåpa ihop ett mail till min praktikplats, jag hoppas att jag lyckas få in foten där, för där trivdes jag som fisken i vattnet.