Ljuva torsdag

Idag sov jag rätt länge, tack vare att jag satt uppe halva natten med en skoluppgift. Jag skulle ha försökt hunnit med att läsa lite i den andra kursen, tänkte att jag skulle ha påbörjat lite smått. Bättre det än inget, så att jag kan börja med första examinationsuppgiften någon gång. Få se vad som händer annars idag, jag är lite smått sugen på att dra iväg till Kupolen, det har ju shopping- och modekväll, de har öppet till kl 22. Nackdelen är väl att det säkert är packat med folk när det är tävlingar, erbjudanden, Let´s dance dansarna och singelshopping på Ica Kvantum. Ha ha singelshopping på Ica Kvantum, va fan är det? Kommer det verkligen vara några snygga singlar inne på Ica Kvantum och shoppa? Jag kan inte tänka mig att det är några heta puddingar där, men who knows? Jag kan ha fel...

Från singelshopping diskussionen om huruvida det kommer att finnas några heta puddingar
där, så avslutar jag detta inlägg med en av Sveriges hetaste puddingar. Gud, vilken röst!

Finns det något hetare än en karl som smeker gitarren helt rätt och sjunger som en Gud? ;)


Nya kurser på G

Inatt och idag pillade jag ihop en "ny blogg", för enbart en distanskurs som jag går, "Digitala distributionsformer". Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå med alla uppgifter som vi ska få göra och föra ut på bloggen. Sen har jag även den andra nya distanskursen att hålla reda på, måste sätta fart, jag har i alla fall hunnit med att lyssna på en föreläsning på nätet. Det känns befriande att jag har bytt bort programmeringen just nu. Kanske inte världens bästa, men vad tusan ska jag göra?

Nu återstår det bara att se om man blir godkänd på de andra två kurserna som nyligen har slutat. *hoppas*. Men jag anar att det eventuellt blir en omtenta, det märks.

Ja just ja, idag var jag in och hämtade min gåva ifrån Ica Maxi. Tack! :) Jag var ju dit igår på tjejkväll, men de har tydligen missat att skicka ut en inbjudan till mig :( Men jag sa till, de skrev upp mitt namn och de ringde upp mig idag när jag satt i skolan. Dock fick jag inte riktigt samma saker som de övriga fick igår, misstänker att vissa saker tog slut. Men jag fick lite grejer i alla fall. Jag är mer än nöjd!



Gratis gåvan jag fick bestod av en pillerburk med Omega-3 tabletter, Isadora ögonskugga, hårinpackning, duschgele och tandkräm. Tusen tack, Ica Maxi. =)