Mitt liv i ett nötskal...

...booooooring!

Nada, zero, zipp! Har inget att berätta känns det som. Ointressant dag. Allmänt jobbig dag. Baaaah å blää! Dessutom tycker jag att all den här snön kan ta och försvinna. Trött är jag dessutom och nu undrar jag, varför tusan sitter jag uppe och försöker hålla mig vaken? Inte konstigt att jag är helt slut på mornarna när jag ska upp å jobba.

Nä tack å go natt, så får vi hoppas att morgondagen blir en värdefull skatt! ;)

Doftpåse

Nu är jag äntligen klar med mitt projekt =) Det blev en doftpåse. Tänkte kanske fylla den med lavendel. Men måste iväg och köpa sånt först. Så tillsvidare gjorde jag en provisorisk lösning. Jag droppade lite karamelldoft på bomull, som jag stoppade den med... Så här blev resultatet!

Doftpåse

Sköna lördag....

23:38

Nyss hemkommen, var ut och grattade farmor. Ioförsig fyller hon år imorgon, men vi tog det idag istället. Köpte lite tulpaner, sedan fick hon en broderad tavla av mig och kort. En av mina fastrar var också där idag. Trevligt! Inte så ofta man träffas. Vilket dock är synd. Satt där och bubblade ett bra tag. Blev en och annan tårtbit och bulle som slank ner med lite kaffe. Sen åkte jag och Jonas och hälsade på mamma och pappa. Fast lillebrorsan var inte hemma =( Han var inne i stan och spelade lite data. Det blev lite pizza sen. Sen på hemvägen stannade vi till hemma hos mina svärföräldrar. Slutade med fika där. Chokladpudding och lite annat gotta *pust* Känns som om att jag rullar fram efter den här dagen. Men nu sitter jag och varvar ner med lite hjortroncider, den var helt okej, dock lite söt. Men rätt god ändå. Sen ska jag sätta mig och sy i en tryckknapp i mitt senaste projekt, sen så är den klar ;) Hehe ni kan aldrig gissa vad det är. Lovar att visa en bild sen. Jag blev nöjd iaf och söt blev den =)

Tack & Go´ natt från lilla mej!

Torsdag...

Helt vanlig tråkig dag, utan nåt intressant som har hänt typ. Men sen när jag kom hem blev det så skönt. Lagade lite mat, det blev korvlåda och pasta. Det är sååå gott! Kan lägga ut receptet här sen. Det är så lätt att göra, dessutom går det fort och det är sååå supergott :)  Det låter väl toppen? Sen tittade jag på en film, tittade även på medium. Avsnittet var bra, meeeen så blev det fortsättning följer... snacka om irriterande. Nu får man vänta till nästa vecka för att få se fortsättningen. Gissa vad jag gjorde under tiden? ... jag broderade. Nu har jag börjat på ett nytt litet projekt. Berättar inte än vad det är. Ska se om jag kan genomföra det först eller ja om jag klarar av det. När jag blir klar med det så drar jag kanske ut en bild på den. Nej, nu lär nog jag krypa till kojs... klockan tickar iväg =(

Usch säger jag, meeeen imorgon är det äntligen fredag!! *Yiiihooo* VÄÄÄÄRLDENS BÄSTA FREDAG!! ;)

Just for you

Så här ser denna kreation ut. Fotot blev väl inte det bästa, men det syns iaf vad det är. Som det kanske syns så är enbart bara musen broderad...


Just for you

Onsdag...

Har nyss ätit mat, det blev kycklingfilé och ris... det var riktigt smarrigt! Annars finns det väl egentligen inte så mycket att förtälja, dagen har flytit på som vanligt på jobbet. När jag kom hem skrev jag lite brev och ett grattiskort. Ska även försöka lista ut mitt nästa broderiprojekt, vad det nu ska bli?! Jag har mina aningar, men jag vet inte än om jag ska göra det. Blir iaf att sätta mig ner i soffan och titta på lite film för sen kl 21 börjar "What about Brian" på 5:an. Kom på vad jag ev. skrev igår, lägga ut en bild på broderiet som jag blev klar med igår. Den kommer strax ovanför detta inlägg... Ha de´!

Tisdag...

Rätt ointressant dag, har inte hänt så mycket, mer än att man har jobbat känns det som. Kom nyss ut från duschen, börjar bli dags för mig att försöka komma i säng nu, så att jag orkar upp till jobbet imorgon. Usch, jag var som en död sill imorse när jag vaknade. Klockan var nästan tolv innan jag kom i säng. Lika lugn dag idag också efter jobbet, har varit både trött och slut. Så jag satt en kort stund framför datan, sedan hamnade jag i soffan och tittade på Dr.Phil och Ugly Betty. Hör och häpna, jag blev klar med ett till broderi idag. En liten söt mus :) Ännu en barntavla. Liten är den så det är därför som den gick så fort att brodera. Började med den för nån dag sen. Kan visa upp den imorgon kanske på bild. Har faktiskt redan ramat in den.

Änglakrukan

Som jag skrev här tidigare att jag skulle lägga upp en bild på nåt ointressant.
Här kommer en bild på krukan som jag gjorde häromdagen...
 

                        Änglakrukan

Måndagen förbi...

Halvstressig dag på jobbet. Haft fullt upp och äntligen har jag kommit hem, känns så skönt. Men för övrigt så har måndagen flytit på fint. Börjar på att bli hungrig känner jag. Annars blir det nog en lugn dag, slappa framför tvn och brodera lite kanske? Tror inte att jag orkar med så mycket mer idag. Skulle ha behövt göra lite tvål, men tror att jag sparar det till en annan dag. Vet inte om det finns så mycket mer att förtälja. Förövrigt att det är skönt att vara frisk efter ca en veckas sjukdom. Men händer det nåt intressent så uppdaterar jag. Kan ju iaf lägga upp en bild på nåt ointressant. Men men... That´s all folks... ;)

Till världens bästa...

Här är 2 till saker jag har broderat... å till vem det ser ni nog garanterat :P 

 
     Världens bästa pappa     Världens bästa mamma

Popcorn

Drar redan ut ett av broderierna som jag blev klar med idag. Hmmm igår blir det ju nu. Ursäkta de störande nollorna som syns nere i högra hörnet *mutter*

Popcorn

Årets första blogg

Ja nu var det ett tag sen jag skrev nåt här. Jag har varken haft tid eller ork. Jag har broderat alldeles för mycket (och mer blir det). Sedan har jag hunnit med att spela lite granna ute på nätet.

Men nu har 3 broderier blivit klara. 1 mindre tavla till farmor och ett handgjort och broderat födelsedagskort. På söndag fyller hon år, så jag har broderat för fulla muggar. Den 3:e grejjen jag broderade var en ursöt och gullig liten tavla.

Annars idag blev det en tripp till både Kupolen, ÖB och ICA Maxi, blev mest bara småkraffs jag handlade. Sedan blev det lite undanstädning utav julen, hann nästan klart, för att jag blev fast i decoupage. Det blev så snyggt det jag gjorde. Om man nu får bli det över egna saker man gör? *hihi* Fixade iordning en blomkruka, slutade med att den blev vit med 2 änglar, och övre kanten blev det en "guld krussidullsrand", snygg blev den iaf. I krukan planterade jag en liten fredskalla.

Annars ikväll har jag tittat på film, "Flyboys". Ruskigt bra film, verklighetsbaserad är den också. Den kan jag varmt rekommendera. Flygplansfilm med lite krig, det fanns till och med plats för lite kärlek i den också. Och det är ju ett extra plus när det finns ögongodis med i filmen... *ler* Till det blev det lite baguetter med skagen, salta kex med ost och vindruvor.. *mums*

Få se om jag drar ut lite kort sen på mina verk jag gjorde klart idag...

Nu ska det avrundas här... bye bye, äppelpaj!