Utvärdering om Sebamed

Idag tänkte jag skriva en utvärdering om mina tre produkter som jag fick i mars månads VIP-paket ifrån Sebamed och Tampons For Free.

Paketet innehöll dessa tre Sebamed produkter:
Face & body wash.
Shower oil.
Hand & nail cream.

  • Face & body wash: denna produkt innehåller varken tvål eller parabener, mycket positivt. Produkten har en härlig grön färg och den löddrar lätt, vilket ger en tvålkänsla. Det är en mild och behaglig doft på produkten. Denna produkt var inte bra åt mitt ansikte, jag började få plitor i ansiktet när jag hade använt den några gånger, vilket är tråkigt. Men bara för att den inte passade min hy i ansiktet så betyder det inte att den är dålig för just dig. Men till restrerande kroppen fungerade denna produkt alldeles utmärkt för mig, något positivt kom fram ur det negativa. Den är mild och behaglig vilket ger en skön känsla när man kommer ut ifrån duschen. Dessutom är denna produkt dryg, så den räcker länge, även detta är mycket positivt.
  • Shower oil: Oljan känns skön och behaglig när jag smörjer in kroppen inne i duschen. Efter duschen får jag en underbar känsla och huden känns alldeles len och go´.
  • Hand & nail cream: Denna produkt blev jag helt såld i. Handkrämen togs upp direkt utav huden så mina händer blev inte det minsta "kletiga" utav krämen. Den gör händerna underbart lena utan att kännas det minsta "klibbigt" och krämen har en svag och behaglig doft. Detta är den bästa handkrämen som jag någonsin har provat hittills.
Jag kommer definitivt att fortsätta att köpa dessa produkter, då jag tyckte att de var bra. Jag blev speciellt förälskad i handkrämen, den var helt underbar. Jag har hittat en ny favorit! Jag måste passa på att tacka för att jag fick chansen att få dessa produkter i mitt VIP-paket, annars hade jag gått miste om dessa produkter. Sebamed är ett varumärke som jag totalt har missat. Förmodligen skulle jag bara ha gått förbi dessa produkter vid hyllan inne på apoteket om jag inte hade fått testa dessa först. (Jag har ibland en benägenhet att vara rädd för att köpa nya produkter. Ibland har det hänt att jag har köpt grisen i säcken och blivit riktigt besviken).

Så ett stort tack för att jag fick chansen att prova era underbara produkter, ni är guld värda!

 

Lite kort info om Sebamed: Alla Sebameds produkter har ett pH-värde på 5,5 som hjälper huden att bygga upp och stabilisera sin naturliga skyddsbarriär. Dessa tvålfria tvättprodukter innehåller milda tvättaktiva ämnen som rengör utan att tvätta bort hudens egna skydd.

 

För mer information om Sebamed och deras produkter, besök gärna deras hemsida.

 

Hemsidan hittas här: www.sebamed.se

 

Ett sista tips som jag har nämnt så många gånger tidigare: för att få gratis tamponger varje månad, besök Tampons For Frees hemsida och registrera dig. Inga dolda kostnader finns gömda någonstans, så de är verkligen gratis. Det enda som krävs utav dig är att du besvarar några enkla frågor (inne på ditt konto hos Tampons for free) om reklamen på tampongboxen varje månad för att fortsätta att få dem. Detta är för att hjälpa månadens kampanjpartner som har varit så snäll och gett dig ett paket gratis tamponger. Det är väl inte mer än rätt eller vad tycker du?

 

Hemsidan hittas här: www.tamponsforfree.se


Smartphotos nya reklamfilm

Spana gärna in detta företag, Smartphoto (fd. Extra Film).

Smartphoto benämner sig som "din fotobutik på nätet".
Denna fotobutik hittas här -->
www.smartphoto.se

Hos Smartphoto kan du hitta det mesta du kan tänka dig inom fotoväg. Alltifrån framkallning utav bilder, fotoböcker, canvastavlor, hälsningskort, fotoalmanackor och en massa roliga och unika fotopresenter. Dessa fotopresenter är t.ex: muggar, kuddar, axelremsväskor, pussel, sparbössor, tallriksunderlägg, hakklappar m.m. Varför inte ge bort en unik, personlig och rolig fotopresent till någon?

Dessutom har dom fri frakt på alla vanliga foton samt smartgaranti och smartbonus. Hur bra är inte det? Smartgarantin innebär att man t.ex får göra en ny fotobok, canvastavla eller almanacka kostnadsfritt om man inte skulle bli nöjd med den man fick hem. Smartbonusen innebär att man får bonus på alla sina köp.

Är man dessutom ny kund så får man 50 kronor att handla för just nu när man använder koden new2010 i varukorgen.

Jag tycker att denna fotobutik är värd ett besök.
Spana gärna in reklamfilmen om detta företag.

 

 

Vad tyckte jag om filmen?
"Jag tycker att reklamfilmen känns stilren och snygg. Den hinner med att fånga upp hur snyggt det är att inreda sitt hem med personliga fotoprodukter som man kan visa upp för sina nära och kära (eller att ge bort till någon). Samtidigt tycker jag att det var snyggt att de hann fånga upp alla de fyra olika årstiderna på en så pass kort tid i reklamfilmen också, det var lite annorlunda jämfört med andra fotoreklamer. Dessutom lyckades de att hitta en passande och klatschig melodi till filmen".

Jag avslutar mitt inlägg med att man ska glädjas och bevara vackra stunder och minnen i livet. Låt dessa inte gå förbi, utan förvara dem på fotografier så att de finns kvar till nästa generation...

 

 


Idun minerals

Idag utökade jag mitt IDUN minerals sortiment här hemma. (Bilder hittas längre ner i inlägget). Tidigare har jag köpt deras foundation, bronzern och concealern. Idag köpte jag duo ögonskuggan "Ormrot", "Silfr" mascaran och IDUNS eye shadow brush. Mascaran gick lös på 199:- vilket kanske låter dyrt vid första anblicken (vilket jag själv först tyckte när jag stod inne på apoteket), men i själva verket är det inte det anser jag nu. Min senaste mascara ifrån Nivea gick ju lös på ca 150:-, då var det bara 7ml i denna mascara flaska, medans IDUN minerals mascara innehåller hela 13ml.

När man köper en valfri IDUN mineral borste får man en borstrengöring på köpet (värde 119 kronor). Därför passade jag på att köpa en eye shadow brush idag. Denna kampanj om borstrengöringen har apoteket just nu som gäller fram den 8 april. Så passa på!

Hittills är jag mycket nöjd med min foundation, bronzern och concealern som jag har köpt ifrån IDUN. Det ger ett fint resultat när jag sminkar mig, dessutom känner jag mig inte spacklad och "ner kletad". Det känns som om min hud verkligen får andas.

IDUN minerals är ett svenskt mineralsmink med vårdande och skyddande egenskaper med 100% högrenande mineraler. Dessutom vet jag att detta smink inte är fyllt med en "massa skit" så som t.ex talk, olja, silikon, parfym, bismuth (som kan finnas i vissa andra märken av mineralsmink) eller parabener, som kan orsaka allergier, utslag m.m. Jag har dessutom känslig hy och tål inte allt som kan finnas i vissa sminkprodukter (även vissa hudprodukter).

Min hy förtjänar det bästa, så varför inte betala några kronor extra för att få ett smink som är bättre än vissa andra produkter som finns ute på marknaden? Men jag måste faktiskt poängtera att vissa IDUN produkter kostar lika mycket som de produkter som är "mindre bra" som finns ute i handeln. Dessutom är IDUN minerals drygt och det håller länge, så i det stora hela så tippar jag på att IDUN minerals blir billigare i längden än det "billigare sminket" som finns ute på markanaden. Så i det stora hela tjänar man i alla fall på att kosta på sig detta smink. Min plan just nu är att köpa någon produkt då och då, för att byta ut mitt smink som jag har hemma just nu. Hade jag haft pengarna så hade jag köpt allt på en gång utav IDUN minerals, men nu blir det att köpa produkterna lite då och då, när jag har råd.

Mitt nästa inköp blir kanske ett läppglans (jag har svårt att välja vilket utav dem, de är så snygga) eller så kanske det blir ett puder? Vi får se lite längre fram...

Tack för ett mycket bra smink, IDUN Minerals.
Och tack för den snygga designen med de konstnärliga tolkningar utav IDUN gudinnan.

Jag hoppas att jag blir lika nöjd med mitt nyinköpta smink ifrån IDUN minerals som jag är utav de IDUN produkterna som jag redan har här hemma. Nu hoppas jag att mascaran är riktigt bra och att ögonskuggan kommer att bli vacker på mig.

 

Dessutom bjöd apoteket på en älgens senapsburk idag om man handlade för minst 200 kronor.
Så det tackar jag och bockar för.




Dessutom fyndade jag detta på Lidl. 150 st sminkservetter för 9,90:-
Som hittat tycker jag, billigt och bra.

Vad hade dessa kostat i en annan affär?
Mycket mer, misstänker jag.

Dessa tänker jag använda tillsammans med borstrengöringen
när jag ska rengöra mina IDUN minerals borstar.



Och till sist, kolla in den snygga designade duoögonskuggan jag köpte.
För håll med mig om att designen är snygg.. Eller hur?



Själv tycker jag att detta ger en snyggare & exklusivare känsla på mitt smink.

Här hittas IDUN Minerals --->
Ta mig vidare till IDUN minerals hemsida

Baby Doll

Idag bjuder jag på denna eminenta musikvideo. Denna låt har satt sig i hjärnan på mig just nu, det rycker i mina dansfötter. Dessutom är låten så gudomligt bra med Top Cats...

What a voice...

Dessutom älskar jag ståbas, det måste vara ett av de coolaste instrumenten... ;)

Fast favoritinstrumentet för min del är gitarr, men ståbas kommer strax efter det.


Utvärdering av Valio OLO

Jag har varit testpilot hos Smartson och fick prova nya lättsockrade Valio OLO, jordgubb-blåbär och persika-passionfrukt. I denna yoghurt är det 30% mindre tillsatt socker jämfört med de andra OLO-produkterna, dessutom är det mer frukt och bär i dessa. Denna yoghurt är dessutom probiotisk, vad är nu detta kanske ni tänker? Jo, OLO innehåller två glutenfria fibrer som hjälper till vid matsmältningen, den är låglaktos, gjord på färsk mjölk och innehåller D-vitamin.

Nu till vad jag tycker om dessa två sorter som jag fick smaka.

"Valio OLO är krämig och väldigt god. Jag kan inte avgöra vilken utav dessa två smaker som jag gillade mest då jag tyckte att båda två var lika goda. MEN jag tycker att den var väldigt söt för att vara lättsockrad. Så för min del skulle ni gärna kunna få minska ännu mer på sockret på dessa produkter. Jag tror nämligen att när dessa yoghurtar innehåller mer frukt och bär, så kommer det naturliga fruktsockret också fram och gör sin inverkan i produkten. Därav så går det säkert att minska ännu mer på sockret i dessa produkter. Priset var ganska överenskomligt, 2 stycken små yoghurtar för 11.90:- hos Ica Maxi (om jag inte minns helt fel). Det beror ju på vad man som kund jämför med. Det är som sagt två stycken mellanmål för priset 11.90:- Det är bättre att klämma i sig två yoghurtar för det priset än en kaloribombs chokladkaka för ca 20:-. Vad mår kroppen bäst av? Det säger sig självt... yoghurt".

Min mor provade även en utav varje smak på Valio OLO som jag hämtade ut. Hennes kommentar var: "Krämig och god, men den är alldeles för söt för min smak".

  • Två önskemål ifrån min sida är: göra produkterna mindre söta samt även göra lite större förpackningar. Varför inte behålla de som redan finns samt även göra några i större förpackningar. Då kan konsumenten själv få välja mellan en liten eller en stor förpackning när de är ute och handlar i matvarubutiken.

Mitt betyg: 3,8 av 5

Jag hade gett denna produkt ett högre betyg om den inte hade varit så söt.

Däremot i krämighet och god smak får den 5 av 5 i betyg utav mig.

Gå gärna in och läs på Valios hemsida, klicka på bildkällslänken, så kommer du vidare dit...

 

Bildkälla: Valio

 

 


Dagarna bara rinner iväg...

Har inte haft tid att uppdatera på ett litet tag, denna vecka jobbar jag eftermiddag, tänkte sätta mig ner lite snabbt och skriva i alla fall. Måste snart börja göra mig iordning.

I lördags blev det en oväntad visit till IKEA, sänggaveln hade äntligen kommit efter många om och men. Vi har gjort några repor dit nu på sistone. Alltid har det varit något som inte finns eller som är fel. Osis, kan man lugnt säga.

Förra helgen fick vi tag i en lampa vid Lidl, helt överenskomligt pris måste jag säga, 349 :-. Detta var en taklampa med sex lampor, varav i detta pris ingick sex stycken lågenergilampor + en fjärrkontroll till lampan. Dock var det inte modellen som jag såg i deras blad, (då den var mycket snyggare än denna) så det blev en besvikelse först, för den såg helt annorlunda ut. Jag tänkte först att vi skulle lämna tillbaka den när älsklingen kom hem med denna, men vi provade att sätta upp den. Jag blev rätt nöjd ändå, för denna var bra mycket snyggare än lampan som älsklingen redan hade i taket innan. De som bodde där innan, hade lämnat den lampan kvar i taket, så nu kom den lampan äntligen ner, för den gillade jag inte alls. Någon som är sugen på att se resultatet?



Bild på säng + sänggavel kommer upp vid ett senare tillfälle, när vi har fått iordning på det mesta. Vill inte att det ser för jäkligt ut på bild.

Förresten Rusta flyttade till nya lokaler här i staden, så de hade en del öppningserbjudanden. Jag fick tag i ett snyggt överkast till sängen för endast 49:- , samt 2 stycken set med påsslakan och örngott /49:- setet. Jag köpte även det minsta brickbordet de sålde ut för endast 99:-, detta ska jag ha ljus på i sovrummet. Bilder kommer framöver...

Nu ska jag ta och avrunda detta inlägg, jag tänkte att jag skulle hinna med att skriva om någon utav alla utvärderingar som jag måste blogga om. Det är bäst att jag börjar beta av några nu så att jag inte sitter med allt i sista minuten, för då blir det jobbigt att hinna med allt.

Tjing, tjing!!

Lillskrutten...

Lillskrutten har somnat i knät när jag sitter framför datorn...


Kvinnodag och födelsedag!

Idag är det den internationella kvinnodagen, vilket jag tycker är en viktig dag. Då denna dag uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation över hela världen. (Något jag tycker borde uppmärksammas varje dag egentligen. Det finns de kvinnor som är mindre lyckligt lottade någon annanstans på detta jordklot än här hemma).

Dessutom är det
Tampons For Frees ett års dag idag, så ett stort grattis tänker jag önska till ett års jubileumet. Ni har gett bort över en miljon tamponger helt gratis till oss kvinnor här i Sverige. Idag på internationella kvinnodagen lanserar ni även gratis tamponger till våra kära systrar i Norge. Vilken idé!

Så är du norska som läser min blogg, så anmäl dig här för att få gratis tamponger ---> Klicka här!

Bor du däremot här hemma i Sverige så klickar du här istället för att få gratis tamponger hemskickade till dig ---> Jag vill registrera mig för gratis tamponger

Så åter igen, ett stort grattis till Diana och Sophia till er geniala idé samt för hur framgångsrikt Tampons For Free har blivit. Jag hoppas att ni kommer att få ett ännu framgångsrikare år i år än förra året... ;)

(Jag kommer ganska snart att blogga om vad jag tyckte om Sebamed produkterna som jag fick i mitt fina VIP-paket denna månad. Jag kan än så länge säga att jag tycker att dessa produkter bör uppmärksammas, mer angående detta bloggar jag om lite längre fram).


Wiiiee jag ska bli testpilot för två produkter.

Kul! Jag ska bli testpilot för Valio OLO och Gevalia Millicano via Smartson Testpilot, det fick jag reda på idag. Det är inte så ofta det händer att jag blir testpilot, så detta ska bli kul.

Dessutom angående snabbkaffe så tycker jag att det är jättesvårt att hitta något som är riktigt gott, jag hittade ett tidigare ifrån Gevalia för ca 2 år sedan som var riktigt gott och som jag blev störtförtjust i. Men det försvann plötsligt och det gick inte att handla längre, varför vet jag inte? Tråkigt är det när man lyckas hitta något som är både bra och gott och som plötsligt inte längre finns tillgängligt att köpa i handeln.

Just nu brukar jag dricka Icas ekologiska snabbkaffe, det är rätt okej. Jag brukar inte köpa olika snabbkaffe och prova, just nu håller jag mig till ett och samma för att det är rätt skapligt. Jag har provat några som inte alls har varit goda, så därför blir det att jag håller mig till ett och samma snabbkaffe. Dock måste jag medge att jag har sneglat på Gevalia Millicano de två senaste gångerna som jag har varit på Ica Maxi, men det har inte blivit av att jag har köpt det för att prova. Mest för att jag är rädd för att jag ska bli besviken över att det inte är gott, när jag har byggt upp förväntningar.

Så vad passar då inte att jag blev testpilot för just Gevalia Millicano. Detta är toppen! Nu hoppas jag att det är riktigt gott. Visar det sig att det är det, så kommer jag att börja köpa det och hålla mig till det istället. Men det återstår att se, jag funderade på att skriva ut kupongen idag om jag hinner, i så fall åker jag iväg och hämtar ut det imorgon.

Nu ska det provas och betygsättas både i min blogg och på testpiloternas blogg.

Detta är great!

*Håll tummarna nu*



Bildkälla: Gevalia & Valio

Goodie Bag

Idag när jag kom hem möttes jag utav ett paket i brevlådan ifrån Goodiebag.



Jag fick en tidning som heter Posh (vad det nu är, har aldrig sett den förut. Spännande).
Sedan fick jag ett hårspray och en "luft mousse".

Nu har jag fått fler produkter som jag ska prova. Nice.

Tycker att det är toppen att man får chans att prova på först,
då vet man om man vågar köpa dem senare.

Jag brukar kunna ha en tendens till att vara rädd för att köpa och prova nya produkter.

Tack snälla, Goodiebag, Wella och Posh!

Överraskning efter jobbet idag! =)

Idag när jag kom hem efter jobbet, fick jag en till överraskning.

Mamma hade klippt och rakat Milou.

Tack älskade mamma! Du är så snäll!

Nu är min älskade lilla Milou jättefin igen.








Månadens VIP paket!

Idag väntade en rolig överraskning i brevlådan.

Jag fick ett VIP paket ifrån Tampons For Free.

(Som jag skrev tidigare, så slarvade posten bort förra månadens VIP paket som jag skulle få).




VIP paketet bestod utav:
  • Hand och nagelkräm.
  • Ansikts- och kroppstvätt.
  • Duscholja.
  • Tampongbox.
Riktigt fina produkter tycker jag. Dessa produkter passar för känslig hy/hud, vilket passar mig ypperligt bra, då min hud är känslig. Detta ska bli mycket intressant att få prova på, jag hoppas att de är riktigt bra, för i så fall vet jag om jag vågar köpa dessa produkter i framtiden. Något som var intressant med ansikts- och kroppstvätten är att den är fri från tvål, den är fuktighetsbevarande och den skyddar huden från att torka ut. Dessutom ska den vara dryg.

Jag fick dessutom även månadens tampongbox idag ifrån Tampons For Free.



Som ni alla redan har räknat ut så är Tampons For Frees nya kampanjpartner för Mars månad sebamed. Det ska bli roligt att få läsa gästbloggen + allt annat intressant som kommer att ske som går att ta del av via Tampons For Frees blogg.

Passa på att registrera dig du också.
Klicka här för att ta dig vidare till registreringsformuläret.

Du kommer inte att ångra dig, jag lovar.


Tusen tack, Tampons For Free & sebamed (Orion Pharma)
för det fina VIP paketet och för månadens snygga tampongbox.

Detta förgyllde min dag!

Väntar med spänning

Det ska bli mycket intressant att få se vilket varumärke samt företag som kommer att pryda Tampons for frees tampongboxar denna månad, jag väntar med spänning. Tydligen ska det vara en produkt som håller huden frisk avslöjar tjejerna. Hur som helst tycker jag att det låter som en mycket bra produkt att introducera på tampongboxarna i alla fall. Spännande!

Jag har även läst att de håller på att jobba på en bättre kuvertlösning till sina utskick. Jag tycker att detta är en kanonidé. Det har hänt någon gång att posten har saboterat min tampongbox när jag har fått hem den, så den har inte varit speciellt vacker alla gånger. Som tur är har detta inte hänt varje gång. Detta ser jag också fram emot när dessa är klara framåt våren. Det ska bli spännande att få se designen.

Som vanligt tänker jag passa på att tillägga, anmäl er här ---> Tampons For Free

Ni kommer inte att ångra er!


Bildkälla: Tampons For Free


Jag har deltagit i sveriges största hemmabrunch

I helgen eller rättare sagt idag har jag deltagit i Sveriges största hemmabrunch som är anordnad av Fazer.

Detta event gick att anmäla sig till via Fazers facebook sida. De som ville vara med på detta fick en värdekupong hemskickad på ett paket Fruktkusar (Fazer) som man sedan får lösa in i en butik där dessa finns tillgängliga.

Av mig får detta bröd ett mycket högt betyg, det var riktigt, riktigt gott. Detta kommer jag definitivt att köpa framöver.

Men i alla fall, när man deltar i detta hemmabrunch event vill Fazer att man gärna delar med sig av ett foto på detta. Här kommer mitt foto på min hemmabrunch.

Min hemmabrunch bestod av naturell yoghurt smaksatt med vaniljsocker och hemmagjord blåbär och hallonsylt, toppad med havrefras. Följt utav ett kokt ägg, kiwi samt det supergoda fruktkuse brödet med ost och skivade cocktailtomater. Jag avslutade sedan detta med en kopp kaffe med mjölk tillsammans med en till skiva av det goda fruktkusebrödet med ost och cocktailtomater. Detta bröd gick även hem hos resten av familjen som åt sin hemmabrunch.

 

Ett STORT TACK till Fazer som gjorde detta möjligt, det var ett roligt event att få vara med i.

 

Jag avslutar mitt blogginlägg med en bild på det supergoda Fruktkusebrödet.

 

Bildkälla: http://www.fazer.se/Produkter_och_tjanster/Bageri/Produkter/


Här kommer bilderna

Här kommer bilderna som jag tidigare lovade här ute på bloggen,
på det som jag pysslade ihop inför alla hjärtans dag.


Jag broderade två stycken alla hjärtans dag kort.
Ett till min älskling och ett till mina föräldrar + lillebror.





Sedan gjorde jag även denna.



Vad tycks? Sött eller hur?

Dagens promenad ute på isen

Idag blev det en promenad ute på isen tillsammans med mamma, Milou och Molly.
Helt underbart väder var det ute, solen sken men det var kanonhalt ute på isen.




Fullt upp minst sagt.

Denna vecka har jag jobbat eftermiddag, det känns som om att jag inte har någon fritid när jobbar dessa pass. Nästa vecka ska jag få jobba förmiddag, det är bara att tacka och ta emot när jag blir erbjuden jobb, man vet aldrig när jag får jobba nästa gång. Dessutom har jag möte samt informationsträff nere på AF nästa vecka. Igår blev det en Ikea resa med älsklingen, svågern samt älsklingens polare. Vi skulle hämta sängstommen som vi har väntat i evigheter på. Men vår vanliga tur när vi väl var där, så fanns inte huvudgaveln istället *morr*. Så det blir snart en lång tripp till Ikea igen. Sedan blev det även en del andra köp, lampor och annat småplock.

Idag har jag varit nere och shoppat på stan med mami. Trevligt, trevligt. Jag gjorde av med en del pengar, det blev Jamie Olivers receptbok matrevolution för halva reapriset. Sedan köpte jag Iduns concealer samt "pensel", en del designerplagg hittade jag på rean en jacka, en "kavaj", en blus och två linnen. Det blev även köp av två linnen vid Ica Maxi, riktigt snygga. Hittade även lakan och lite annat småplock. Aj, aj säger mitt bankkonto kan man ju lugnt säga. Men jag har fått jobba lite nu så det har jag råd med denna gång.