.:: VIP-paket Juni - R.E.D.D Free ::.

 
Denna månad kom två fina VIP-paket i brevlådan, månadens samarbetspartner är Absolut Torr och RFSU Private Area.
 
VIP-paket 1 innehöll fina produkter ifrån Absolut Torr som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar, t.ex. mot armsvett, fotsvett och handsvett. Jag fick ett "stick" och även våtservetter. Jag tänkte passa på och tipsa om att du kan köpa Absolut torr för ett riktigt bra pris från bara 59 kr (fraktfritt) hos APOTEA.SE/ABSOLUT-TORR
 
VIP-paket 2 innehöll fina produkter ifrån RFSU Private Area, detta är en intimvårdsserie som på ett naturligt sätt behandlar och förebygger kvinnors underlivsproblem. En dubbelverkande intimtvätt och en dubbelverkande intimcreme som innehåller laktobaciller / mjölksyra dessutom har de ett lågt PH-värde. Fick även en produkt mot svamp i underlivet samt en produkt mot bakteriell vaginos (mot illaluktande flytningar). Dessa produkter finns på utvalda apotek och livsmedelsbutiken. Just nu får man 20% rabatt på denna intimserie hos COOP.
 
Ni kan läsa mer om detta hos reddville och vid underlivscoachen.se.
Gå gärna in dit och läs.
 
Dessutom kom två fina utformade tampongförpackningar från Reddville, Absolute Torr och RFSU.
 
 
 
Jag är helnöjd med dessa två superfina utskick.
Tusen tack, Diana, Sophia, Martina, Absolut Torr och RFSU!
 
 
Som jag har nämnt tidigare så kan du få gratis tamponger hemskickade. Det enda man förbinder sig till är att svara på en kort enkät efter varje utskick. Det går fort och det är helt klart värt det. Anmäler dig gör du --> här.
 
Nu har även R.E.D.D. öppnat Reddshop där man kan beställa tamponger för 10:- asken, för den som behöver mer än en ask tamponger per månad. Ett mycket prisvärt abonnemang, enligt mig. Gå gärna ut dit och kika, kanske detta är något för dig.
 


.:: Lite uppdatering ::.

 
Har hänt så mycket nu. Jag har fått sommarjobb som jag snart ska börja på vid lasarettet, i fredags tog jag, älsklingen och Milou en premiärtur i älsklingens nyinköpta båt och i lördags åkte vi en tripp till Ikea. Där inhandlades bl.a ett vitrinskåp och två garderober. Nu börjar det hända saker...
 
Bilder kommer inom kort :-)