Vilken dag!

Idag har jag haft prov, få se hur det gick sen. Jag har redan "kuggat" mig för att slippa göra tentan, misstänker jag. Fast hade jag haft den turen, så hade jag gått och gjort tentan ändå, man kan ju ha chans att få VG :P Men jag har sluppit gå och vara rädd för att jag inte ska klara tentan, vilket jag är rädd för att jag inte kommer att göra. Men man ska väl inte tänka i de banorna. Jag får nöja mig med att jag får ta med mig några bonuspoäng till tentan från proven och från VG labben.

Idag efter skolan har jag "roat" mig med att skriva en analys till grupparbetet. Vilket inte är så roande. Dels är det blä och dels så vet jag inte riktigt hur den ska skrivas. Så jag får se vad resten av gruppen säger senare ikväll när de har läst den. Tack vare den där förbaskade analysen, har jag inte hunnit till gymmet idag :( Jag har inte hunnit vara där på över 1 veckas tid, tack vare allt stress i skolan. Det är faktiskt tråkigt, nu när jag har börjat ta tag i träningen igen. Jag hoppas att jag hinner till gymmet imorgon, jag måste flåsa och fläska av mig lite känner jag. Dock är det väl inte så roligt att gå själv, men det funkar.



sakta men säkert...

...har jag tagit mig bort från datorn men nu sitter jag här igen en snabbis. Fy på mig!! Jag som har så mycket annat viktigt att göra. Jag har nyss tagit hand om disken och satt på lite kaffe. Medans jag stod med disken började mina tankar kretsa kring: "hur har jag kunnat bli ett nerknarkat koffeinmonster"? Jag som tidigare aldrig drack kaffe, för att jag tyckte att det var äckligt. Hmm? Nuförtiden är jag kaffeförgiftad och måste jag ha min dagliga koffeindos för att slippa huvudvärk. Så här har ni mig ett beroende koffeinmonster, som sitter här och doftar in denna ljuva arom som kommer ifrån köket. Doften sprider sig i hela lägenheten, som fyller mig och leker med mina sinnen. Nä, nu ska jag ta en kopp kaffe och försvinna... (Citerat från "Kung Kalle"; fast han sa dock; nu ska jag ta mig en kopp te och försvinna. Fast alla kanske inte vet vem "Kung Kalle" är?)



Tillökning i "familjen". Yeay! =)

Tittade in och hälsade på fiskarna nyss, gav dem lite mat. Vi har fått bebisar! Det simmade två små livrädda stackare uppe vid pumpen, frågan är bara hur många de var från början. Synd att jag inte såg det tidigare, så kanske jag hade kunna rädda fler. Jag visste inte att det var dags, svårt att se det på fiskar som inte är riktigt fullvuxna.

Jag plockade upp de två små liven och satte ner dem i yngel lådan. Hoppas bara att dessa två överlever, våra två små regnbågsmollys.

Strålande sol

Idag skiner solen, frågan är bara hur kallt det är ute. Älsklingen ringde och väckte mig imorse, eller väckte och väckte. Jag har legat och lyssnat på min alarmklocka som har ringt 3 ggr innan dess. Jag känner mig alldeles mörbultad, vet inte vad det är som är fel? Förmodligen kanske för att jag somnade sent?

Få se vad som händer idag, jag har plugg att "se fram emot" *blä* jag känner ingen ork alls till det. Men jag måste, jag har prov imorgon i skolan. Jag känner redan på mig nu att det kommer att gå åt skogen, mer än hälften utav det är så svårt :( Det fastnar inte, det kanske beror på att jag är korkad :) haha.

Funderar på om jag skulle ta en snabbvända till Kupolen idag, jag får se om jag hinner. Jag var dit en snabbvända igår, efter skolan när jag var på väg hem. Jag lyckades fynda 3 plagg för 230 :-, så jag är nöjd. Var sugen på kika in där igen, få se om jag fyndar nåt mer när det är rea. Sedan måste jag försöka att ta tag i att rensa min garderob. Det är en del kläder jag inte använder, som bara ligger, men ändå har jag svårt att skiljas ifrån dem. För jag kan ha en benägenhet att tänka att jag kommer att använda det sen. Jag får istället försöka börja tänka, in med det nya och ut med det gamla jag inte använder (och kanske hiva ut det på Tradera, men det är lättare sagt än gjort, iaf för mig). :P

Nej nu har jag fastnat här vid datorn igen, nu ska jag ta mig nåt att äta och göra mig iordning.