.:: Ajax Universal Gel - Reklam ::.

 
Jag har fått prova Ajax Universal Gel, jag tycker att det är en bra och effektiv produkt. En sak som är bra med den är att den fungerar till så många användningsområden så som - golvet, köket, badrummet, fönstret och att diska. Jag tycker att det är toppen.
 
Bildkälla: https://www.likenshare.no/resources/images/1209-ajax-thumb.png
 

.:: 2:a recensionen på Eucerin In Shower Body Lotion ::.

 
Som jag tidigare har nämnt så är jag Buzzador och har buzzat produkten Eucerin in shower body lotion.
 
Nu har jag hunnit testa produkten ganska länge. Jag tycker att den är riktigt bra. Eucerin in-shower body lotion är lämplig för den med normal, torr eller känslig hud. Den innehåller milda ingredienser och en hög koncentration av mjukgörande Dexpantenol. Teknologin bakom denna produkt är den unika hydrodispersiontekniken som innebär att absorberingen aktiveras av vattnet. Effekten blir att huden återfuktas direkt i duschen och finns kvar även efter handdukstorkning. Denna produkt återfuktar på djupet och stärker hudens naturliga skyddsbarriär utan att lämna en klibbig känsla.

Produkten är enkel att använda, vilket är ett stort plus. Man sköljer först av duschtvålen som man har gnidit in på kroppen. När det är klart applicerar man Eucerin in-shower body lotion. Sedan sköljer man av detta och torkar huden med handduk. Klart. Enklare än så kan det inte bli. Man bör dock tänka på att man ser till att skölja bort eventuella rester av denna produkt som kanske hamnar på duschgolvet/i badkaret. Annars kan det bli väldigt lätt att man halkar.

Konsistensen på produkten är lätt och smidig. Huden blir smidig och mjuk. Det är bra att den är doftfri, då tvålen man redan använder har doft. Inte kul när fler dofter blandar sig med varandra. Jag gillar att man är klar när man kliver ur duschen och att man slipper smörja in sig efteråt.

Pris: ca 99-119 kr för 400 ml.
 
Mitt betyg: 5 av 5.
 
 
 
 

.:: Buzzador recension - Eucerin ::.

Jag är Buzzador och har fått buzza 6 produkter Eucerin - in shower bodylotion, samt behålla en flaska själv som jag ska prova i ca 1 månads tid. Hittills har jag bara gott att säga om den. Har hunnit prova den några gånger. Produkten är enkel och smidig och ger ett bra och lent resultat på huden. En smart lösning är att man slipper smörja in sig efter duschen med bodylotion, vilket tar längre tid, än när man kan göra det under duschningen.
 
 
Hittills får produkten av mig 5 av 5 hjärtan.