Tävlingsdags...

Just nu har jag suttit och skickat in lite svar på olika tävlingar ifrån Amelia, man kan ju hålla alla tummar och tår och hoppas att man vinner. Helst av allt hoppas jag att man vinner biljetter till The Baseballs konsert i Stockholm *vill se*

Annars idag har dagen varit lugn. Vaknade av att älsklingen kom in och pussade på mig i sängen och sa att frukosten var klar, riktigt nice. Gröt, kokt ägg och hembakat bröd... så gott så, världens underbaraste pojkvän. Sedan fick jag ut min älskling på en långpromenad tillsammans med vovven Zinga, vi avslutade promenaden vid Tunhukens grill och köpte oss en varsin kulglass. Provade smaken marängsviss, jädrar vad god den var, sedan blev det en hederlig kula ägglikör och jordgubbsglass. När vi kom hem drog jag igång älsklingens bubbelbad, passade även på att prova att dra igång ångbastun, riktigt nice. Idag var det dock svårt att få med sig hjärtat in i ett bad, han kom in en sväng och pussade på mig när jag satt i badet. Jag, min lurifax däremot, drog ner honom i badkaret när han hade kallingarna på sig, jädrar vad paff han blev. *hi hi* Sedan blev det att laga iordning mat, så att man hann äta innan hans pokerkväll med grabbarna började.

Igår var jag ut till Sundborn på morfars 80-års kalas, trevligt att träffa lite släktingar. Riktigt trevligt hade jag :) Ja just de ja, i förrgår fick jag en stor vacker röd ros av älsklingen när han kom hem ifrån jobbet * I love you a lot, hunny *. Kvällen avslutades med sällskapsspel och 3D bio, såg Green Latern tillsammans med älsklingen, Madde och Macke, en riktigt trevlig dag!

Jag älskar dig så otroligt mycket, älskling. Du är det bästa som har hänt mig!
Du har verkligen stulit mitt hjärta.


Buzzador - Dove Express Intensivbalsam

Via Buzzador har jag fått några förpackningar Dove Express Intensivbalsam, för att få prova på denna produkt samt att dela ut restrerande förpackningar till folk som jag känner. Buzzador.com är en Word-Of-Mouth (mun-till-mun) marknadsföring, vilket medför att jag som Buzzador när jag buzzar berättar vad det innebär samt berättar om produkten, jag sprider denna kunskap vidare. Sedan delas produkten ut till de som vill testa den (vilket inte kostar något). Man får nu testa produkten för att se om detta är något. I och med detta hjälper jag företaget att marknadsföra sin produkt. Under perioden när jag buzzar ska jag lämna blixtrapporter hos Buzzador där jag berättar hur det har gått och i slutet av kampanjen ska jag lämna en slutrapport där jag får svara på några frågor via webben om hur kampanjen har gått och vad jag tyckte om produkten.

Dove Intense Repair Express Intensivbalsam är ett unikt djupverkande intensivbalsam med inpackning inuti. Resultatet är en intensivt reparerande effekt som förhindrar kluvna toppar och att håret går av. Håret blir återfuktat på djupet, mjukare och starkare. Man kan använda intensivbalsamet dagligen istället för sitt vanliga balsam. Dove intensivbalsam bygger upp håret inifrån och reparerar ytan. Doves pantenterade fibre actives teknologi för vård av skador och reparation tränger djupt ned i poröst hår för att återuppbygga det inifrån. Micro moisture serum ger näring och hjälper till att reparera hårstråets yta från rot till topp.

Jag kommer senare att återkomma med vad jag själv tycker om denna produkt när jag har använt den några gånger. Samt så ska jag buzza denna produkt med att dela ut några exemplar som jag fick av Buzzador till släkt och vänner. De som sedan vill och som har tillgång till internet utav dessa, kommer att få logga in med en sifferkombination där de får säga vad de tyckte om denna produkt, när de har provat på den.


Granola Bandola

Har nyss plockat ut en plåt "Granola" ur Jons ugn. Nu ska den svalna så att jag kan ha i de restrerande sista sakerna som ska i. Det ska bli spännande att få smaka på resultatet sen, hur det blev. Jag har aldrig gjort det tidigare, samt så ändrade jag även lite i receptet och plockade bort en del samt hade i lite annat. För er som inte vet vad Granola är så är det en müsli, så kommer denna sats att bli god, så kommer den att få heta Fias Granola... he he. Visst jag har gjort müsli en gång tidigare, förra veckan, på begäran av min pojkvän. En müsli som svärmor brukar göra, som jag tydligen lyckades med och som blev god. Nu återstår det att se om denna müsli kommer att bli lika god eller om det är första och sista gången som jag kommer att göra denna. "Peppar, peppar, ta i trä". Blev den bra, så hivar jag ut receptet här... *så håll alla tummar och tår nu*.

Samt får jag även skatta mig lycklig att jag mår bättre idag :) Hade en satikens mensvärk och huvudvärk igår, förmodligen var jag även irriterad :P Men idag är det toppen, har än så länge sluppit värken. Jag får väl även här också säga: "Peppar, peppar, ta i trä" och hoppas att den inte kommer senare.

Nu funderar jag på om man skulle ha hunnit med en sväng Zumba innan älsklingen slutar jobbet, kanske Zinga hakar på eller så kommer hon att gömma sig under bordet när elefanten kommer att börja dansa fram och åter i vardagsrummet. Nu måste jag försöka ta tag i träningen igen, jag har slappat till nu ett tag plus börjat äta en massa gotta, så nu är det dags att försöka dansa av sig kalorierna ifrån kroppen innan de fastnar där för gott...



Nu var det längesen...

... ja det var verkligen länge sedan som jag uppdaterade bloggen nu. Sitter just nu och längtar och saknar min älskling som åkte hem idag, han kom ut hit igårkväll och sov kvar, han och lillstumpan. Som jag hade saknat honom...

Det är för den delen sjukt hur man kan sakna en människa så mycket. Du, finns i mitt hjärta natt som dag...