.:: Månadens VIP-Paket R.E.D.D FREE ::.

 
Denna månad kom ett mycket fint VIP-paket ner i brevlådan ifrån R.E.D.D Free, månadens samarbetspartner är Nivea.
 
Det fina paketet innehöll:
  • 1 flaska in-shower body milk.
  • 1 flaska in-shower body lotion.
  • 2 rabatt kuponger från Nivea.
  • Samt en snygg designad tampongbox med tamponger.
 
Denna nyhet ska vara en tidsbesparande produkt, det är den första hudlotionen som används direkt i duschen. En produkt för oss som tycker att det är tidskrävande att smörja in oss med hudlotion efter duschen. Efter att man har tvättat sig och sköljt av duschgelen, smörjer man in sig med Nivea Body Lotion/Body Milk i duschen och sköljer sedan av den. Efter duschen kan man ta på sig kläderna direkt. Huden ska kännas lika mjuk och återfuktad som när man har använt en vanlig hudlotion.
 
För den som har torr hud används Body Milk och för den som har normal hud används Body Lotion.
 
Jag tycker att det ska bli riktigt intressant att få prova de nya produkterna ifrån Nivea. Om de är så bra som det påstås, så kommer jag garanterat att börja köpa dem. :-)
 
Rekommenderat pris är 65 kr för 250 ml.
 
 
 
 
Jag är helnöjd med detta superfina utskick.
Tusen tack R.E.D.D Free & Nivea
 
 
Som jag har nämnt tidigare så kan du få gratis tamponger hemskickade. Det enda man förbinder sig till är att svara på en kort enkät efter varje utskick. Det går fort och det är helt klart värt det. Anmäler dig gör du --> här.
 
Nu har även R.E.D.D. öppnat Reddshop där man kan beställa tamponger för 19:- asken, för den som behöver mer än en ask tamponger per månad. Ett mycket prisvärt abonnemang, enligt mig. Gå gärna ut dit och kika, kanske detta är något för dig.