.:: Utvärdering av God Morgon BIFIDO ::.

 
Då var det dags för mig att skriva en utvärdering om God Morgon BIFIDO mild mango/passionfruit, då jag har varit testpilot åt Smartson och God Morgon BIFIDO.
 
 
Lite kort om produkten:
Mild Mango Passionfruit är en törstsläckande exotisk juice med probiotiska bakterier för magen. Juicen innehåller 100% frukt och inget tillsatt socker (innehåller bara frukternas naturliga sockerarter). Motsvarar juice från 2 kg frukt.
 
 
Mina kommentarer och åsikter om produkten:
Produkten var lätt att hitta i butiken när jag skulle hämta den, dessutom fanns alla sorter hemma. Det är bra när det en juice med probiotiska bakterier, den känns mer "nyttigare". Jag måste dock slå ner lite på att juicen smakar för mycket apelsin, det är inte så mycket smak av mango och passion. Det är en mycket lätt ton av mango och passion. Smaken för övrigt är det inga större fel på och konsistensen är bra, det fanns en del fruktkött i juicen, vilket är positivt. Det är bra att den inte är alltför söt, jag gillar inte för söta juicer. En tanke slog mig om varför juicen kanske smakar mer apelsin, kan det vara för att den inte ska bli alltför söt? För övrigt är det väl direkt inte någon smaksensation och AHA-upplevelse när man dricker denna juice, den är likvärdig med andra juicer som finns ute på marknaden. Juicen är helt klart godkänd och den är god trots allt, så visst kan jag rekommendera den till andra.
 
Förpackningen är bra då det är skruvkork, däremot ur miljösynpunkt är det väl kanske inte lika bra. Men jag gillar när det är skruvkork.
 
Till min stora förvåning var däremot nyponsoppan bortplockad ur sortimentet. Det är riktigt, riktigt tråkigt, då det var min stora favorit av God Morgon BIFIDO. Jag vill ha tillbaka nyponsoppan, då det var den godaste nyponsoppan av alla märken som finns ute på marknaden. Dessutom var det nyponsoppan som jag alltid köpte av, då det var min stora favorit. Det var en produkt som ni hade som var en riktig smaksensation. Finns det någon möjlighet att den kommer att komma tillbaka?
 
Mitt betyg: 3 av 5
 
© Fotograf: Ann-Sofie ©
 
 

.:: Snart är det ett nytt år ::.

 
Nu har jag inte skrivit på ett tag, jag har haft fullt upp trots julen med plugget. Läraren ändrade dock på att vi slapp hemtentan, men vi fick en massa kapitel att läsa + en massa frågor att besvara. Jag har bara läsningen kvar + att jag igår började med mina kompletteringsuppgifter. Det är lika bra att börja, så att jag inte har allt kvar, skolan börjar igen den 2:a januari.
 
Idag är det nyårsafton men jag tänkte försöka hinna plugga litegrann i alla fall, för till kvällen vill jag faktiskt syssla med annat.
 
Dessutom måste jag hinna med att lägga ut en utvärdering när jag har varit testpilot..
 
Hoppas att ni får ett bra nyår!!
 
 

.:: En lugn jul? ::.

 
Usch har varit fullt upp i skolan på sistone, har inte haft tid att skriva på ett tag. Blir överröst med uppgifter i skolan, dessutom får jag ju inte så mycket vila över julen heller. Nä då ska vi få en hemtenta + att jag har fått kompletteringsuppgifter... ibland är bara livet såååå underbart.
 
 

.:: Cross The Universe ::.

 
Det blir att strax att lägga sig ner och gosa med min trogne bundsförvant Milou, framför ett serieavsnitt av någonting. Jag har ännu inte bestämt mig för vad. För sen måste jag faktiskt sova, om jag ska orka upp i tid och börja plugga inför fredagens slutprov i Psykologi A.
 
Innan jag avslutar så tänkte jag bjussa på Robins senaste musikvideo "Cross The Universe"...
 Jag gillar den i varje fall och det är huvudsaken.
 
(Som jag har nämnt så många gånger tidigare så är jag såld på gitarrspelande killar.
Tänk om man kunde få ha en alldeles egen skönsjungande gitarrspelande karl hemma).
 
Natti natt allesammans!
 

.:: 12/12-12 ::.

 
Den "minnesvärda" dagen eller kan man kalla det för det?
Det är en dag jag inte kommer att glömma i alla fall.
Den dagen det tog slut...
...med killen.
 

.:: Troublemaker ::.

 
Jag sitter här och diggar i nattmörkret...
 
 Den nya låten är suverän i alla fall, det rycker i mina dansfötter.
 
Sedan att Olly är läcker är ju faktiskt ett + i kanten.. ;-P
 
 

.:: En Vacker Ros ::.

 
Imorse när jag kom till skolan, så fick jag en ros.
Glatt överraskad måste jag säga att jag blev.
Jag fick den av min klasskompis Suwannee.
 
Tack så mycket, gumman.
Du är så go´ och snäll!
 
 
Annars idag så hade jag prov i skolan, det känns som att det gick bra. Det är bara att hålla tummarna och hoppas att det gjorde det också. Efter det fick vi titta på "Ondskan", sedan blev det lite föreläsning.
 
Efter skolan blev det dags att dra hem till J, för att packa ihop lite grejjer, jobbigt värre. Men så småningom lär det väl snart vara över, misstänker jag.
 

.:: Träning v.48 ::.

 
Så var förra veckan över. Veckas träning bestod då av:
 
Måndag:
Zumba 20 min,
Aerobic Combat 20 min.
Situps: 10x3.
Armhävningar: 10x1.
Promenad till skolan ca 20 min.
 
Tisdag:
Zumba 20 min,
Situps: 10x3,
Armhävningar: 10x1.
 
Onsdag:
Promenad till skolan ca 20 min.
Vila
 
Torsdag:
Sjuk :(
 
Fredag:
Sjuk :(
Men en 20 minuters promenad till skolan blev av.
 
Lördag:
Sjuk
 
Söndag:
Sjuk
 

.:: Tävling - Expendables 2 ::.

 
Jag är med och tävlar om ett ex av Blu-ray filmen "The Expendables 2" hos Filmparadiset.
 
Passa på och tävla du också, tävlar gör du här ---> Vinn Expendables 2.
 
Bildkälla: Filmparadiset

.:: Tävling - Modig ::.

 
Jag är med och tävlar om ett ex av Blu-ray filmen "Modig" hos Filmparadiset.
 
Passa på och tävla du också, tävlar gör du här ---> Vinn Modig
 
Bildkälla: Filmparadiset