söndag...

Idag har det varit en slappardag... Var iväg och handlade lite, hyrde film och har bakat en kladdkaka. Inte för att skryta, men den blev superb! Jättegod! ;) Sen var jag faktiskt iväg och kollde vart 4 hyreshus låg... har lagt in en intresseanmälan på en. Men men... Nu ska jag gå och sussa, jobbet kallar imorgon bitti! Go natt, Go natt!

Niiiice!

02:38
Ganska nyligen hemkommen från tjejkvällen, har haft det så trevligt. Tack H! =) Nice as always. Blev en del prat & skratt. Såg "The Holiday" & "Music & lyrics" och jag klämde i mig en del godis om jag säger så. Så nu rullar denna gris framåt iaf. Får se om det blir nån utgång imorgon... eller hmmm det blir ju idag.

Nu har man jobbat en hel vecka, men det har gått bra =) Sista stället jag var på... jag tittar upp, en kille kommer emot mig, ler glatt och säger:  "Ja det där kan behövas... Vad snäll du är..." Alltid uppmuntrande att få höra snälla & vänliga ord. Sånt som gör en glad, sånt som "värmer" en att få höra. Tänk vad bara några små ord kan göra... =)

Nä nu ska jag gå & borsta gaddarna, kan behövas efter denna sockerchock. Ja ja, jag kan behöva bli lite söt iaf ;) *ler*

Huvudvärk & leda´, inga pengar på freda´

20:30
Första arbetsdagen efter semestern. Gissa vem som hade stora problem att somna inatt? Jag låg och vände och vred mig gång på gång. Ena stunden var det för varmt och i nästa kallt. Och trött var jag inte heller, men så kan det gå när man har vänt om dygnet totalt. Men till slut så måste jag ha somnat efter många om och men. Och som nå´ olustkänslor hade jag i magen också. Men pigg var jag imorse, klev upp när klockan ringde första gången, för en gångs skull. Konstigt nog, det är inte likt mig... Jag hann både sminka mig och äta frukost. Kan ju kanske bero på hur man har känt? Men bra blev det när jag väl kom till jobbet, obehagskänslorna försvann för jag fick faktiskt en bra semestervikarie med mig, en trevlig ung kille. Dagen var inte så stressig till en början, men den blev det mot slutet av dagen. Då åkte vi på ett extra ställe, så sista stället vi hade hann vi inte riktigt med =( Får väl ta det imorgon istället, när vi har två andra ställen som har semesterstängt fortfarande. Men men, nu till saken... det där "extra" stället =) Sicken´ charmig grabb som jobbade där och supertrevlig var han också. Pratade hela tiden. Och den första kommentaren han gav mig, fick mig att må så bra: "Värst vad noga ni är då. Det är inte de andra som är här. De är in här på 20 minuter och vänder". Så det fick mig verkligen att känna att jag gör ett bra jobb som kunden blir nöjd över... =) Inte ofta man får snälla kommentarer vill jag lova. Och kommer man till "nya" ställen, brukar inte alla prata med en heller. Ja och faktiskt så svischade jag förbi ett annat bekant ansikte i stan som vinkade till mig =) Han har väl semester antar jag, ett ögongodis jag har från ett annat jobbställe... Det stället småsuger just nu när man är där, när man inte har nåt att vila ögonen på.

Mitt pass fick jag också idag... jistanes vad glad jag blev. Jag blev för en gångs skull bra på ett kort =) På mitt körkort ser jag ju ut som värsta tajkon med fotbollsfejs. Så jag vill helst ha ett nytt kort på mitt körkort...

Kvällen i sig är lite halvdeppig typ. Huvudvärk, ont i magen efter att jag åt för mycket och är så satans snortrött efter jobbet. Nä ikväll kommer jag nog att somna gott...

Heippa, heippa.. nu ska jag in och duscha. Och jag lovar dig att det kommer att bli härligt det, riktigt varmt och hett.

Hola!

00:36
Igår drack jag en hel del, jag va rätt full kan jag lova =P Lillebror va chaffis, det var så snällt så =) Tack älskade lillebror... I love you! Just det jag retade "gallfeber" på Andreas, så innåt vassen kul *hehe* Men han gillar nog det lite iaf... så rädd för tjejbaciller och då blir det genast ännu roligare och fortsätta. Men annars imorse vaknade jag och mådde bra, det kändes skönt det =) För en gångs skull klarade jag mig ifrån bakfylla, härligt!

Annars då, idag har jag varit ute. Var sånt härligt väder. Har legat nere på bryggan och gottat mig i solen. Låg ner och skrev lite brev. Härligt varmt var det, alldeles lagomt varmt. Inte så där stekhett... det pallar jag inte. Käkat färska hallon, det är mumma det. Fikat lite ute också.. och suttit ute på bron, diggat härlig musik och bara njutit. Sen blev det grillning, så innibomben gott. Kött & potatisgratäng.... Oooh ;) Njöt av varje tugga kan jag lova. Annars så kom jag nyligen hem, har varit i Enviken på Rock´n´Roll. Det håller väl på än... men jag tänkte försöka vända tillbaka dygnet något sånär nu när man ska upp och börja jobba igen... fy tusan. Usch vilken ångest. Somebody help me... please!

image26
Första bandet som spelade. Dock var det inte så mycket folk där då.
Men jistanes vad mycket det kom senare mot kvällen.

Värsta ångesten....

bara 3 dagars ledighet kvar.. jag tror jag dör =( Få se vem det är jag får jobba med nu när min arbetskamrat går på semester på måndag. Jag skulle få en "ny kille" med mig... jag hoppas att det blir bra i alla fall.

För övrigt mår jag bra idag, när jag drack igår. Imorse tittade jag på "The Contract", en actionthriller med Morgan Freeman och John Cusack. Rätt bra. Sen satt jag ute i solen en vända och drack lite kaffe och punschrulle. Spelade eventuellt in en grej i datorn som blev klar idag. Ska strax bege mig in till stan och lämna tillbaks filmen och sedan drar jag hem till Hannis... =)

Dagens Guldkille:
Björn Nilsson, en kille som verkligen kan hantera gura och som har en gudomlig röst. Det ryktas om att han ska vara med i årets Idol. Min röst kommer att gå till honom, har svårt att tro att någon kommer att hålla samma mått. Här är adressen till hans hemsida, om nån är nyfiken på att gå ut och lyssna...

http://www.bjornnilssonmusic.com/bjorn/

20:39

Ooooh fullt upp hela dagen, äntligen kommit innanför dörren. Mina ben känns som spaghetti och jag är halvslut i kroppen, konstigt nog? Har precis hoppat i "mysdressen"... så härligt så ska du veta. Igår blev jag bjuden på Andreas hembakade äppelpaj. Supergod var den.

Idag blev det en vända ut till Hosjö. Jag och Annelie drog ner till stan, gjorde henne sällskap. Jag ska poängtera att jag shoppade ingenting, så inte folk får för sig att jag är nån shopoholic. Trevligt hade jag tills innan vi skulle dra hem från stan. Vi gick bort till Film & Fabel... hon skulle dit... och tror du inte att jag hyrde en film. Kliade lite i fingrarna, tänkte först inte hyra nån. Sen när vi skulle gå ut därifrån, börjar det naturligtvis regna. Och inte är det småstänk, utan det spöregnar så att det slår som spön rätt ner i backen. Paraplyet ligger givetvis kvar i bilen, hur irriterande är inte det? Ja det är ju bara att fortsätta att knata och gå, kan ju inte stå och vänta på att det ska sluta regna. För det kan ta evigheter. Och det är en bra bit till bilen. Så gissa vem som ser ut som en dränkt hund? Jo om inte jag. Och Annelie också förstås. Håret alldeles blött och stripigt och vattnet droppar, kläderna är pissblöta. Riktigt härligt nice må du tro. Så på tillbaka vägen ut till Hosjö, så måste jag springa in på Vivo. Det känns verkligen roligt, när man ser ut som nåt som katten har släpat in. Men so what... tack och lov så hade inte sminket börjat att rinna i alla fall, för det hade varit droppen. Så när vi kom hem till bruttan, fick jag slita av mig mina blöta kläder. Och snäll som hon är så får jag låna ett par torra av henne så länge. Skönt! Sedan blev jag bjuden på jättegod mat, "kycklinggryta" och ris. Sen blev det kaffe, bullar och lite jordgubbar. *Mums* Just nu känner jag mig som en julgris. ("Oj nu fick brorsan sms.. å inte får jag veta vem det är... taskigt tycker jag") Sen började jag på att bli småtrött där i soffan, så jag börjar skratta för nästan ingenting, likaså Annelie. Och nu är jag hemma, ska strax springa in och titta på "What about Brian". Så hiskeligt bra!! =) Sen blir det Baccardi drickande ikväll.. =)

Dagens guldlåt är: Dance floor anthem (I don´t want to be in love) med Good Charlotte... den har poppats högt i bilen idag ett x antal ggr =)

Nej nu måste jag rusa, nu börjar det strax.... Kram på er

Long time, no hear....

Jag är så glad idag... Englands "lilla pudding" har äntligen släppt en ny platta... long time, no hear. Härligt! Och jag fick tag i den =) Det var på tiden kan jag säga, var ett tag sen han gjorde nåt nu. Så lite lyrisk är jag allt idag =) Har redan fått några favoritlåtar... bl.a "Lost in you" och "Angel on my shoulder". Är väl de jag lyssnar mest på iaf. Men det tragiska är att jag får inte tag i texterna ute på nätet, hur omöjligt ska det vara då? Så lite lack är jag...

Annars idag har det varit hyffsat lugnt... datan bara svartnade. Du kan ju gissa hur rädd jag blev på en skala, trodde på fullaste allvar att åskan hade haft sönder den. Men åskan slog väl ner i nåt annat, för all ström i huset gick. Regnet öste ner och Tor slog med hammaren precis ovanför huset, så det bara skakade och dånade i rutorna. Men mysigt var det iaf ;) Mysigare hade det varit om man hade haft nån att hålla om. Men men, så var ju inte fallet. Men inte dör jag för det, för vad ska man med en karl till? ;P Jag kanske skulle ha passat på att bjuda in store starke Tor istället, han kanske blev trött efter allt dånande och hamrande där uppe i det blå. Men så fort det slutade regna drog jag en tur ut med bilen, blev bl.a en vända till city gross, spatserade inne där med en polare. Riktigt trevligt, har inte träffats på ett tag. Själv så handlade jag lite gotta =) Så det ska jag väl kanske trycka i mig ikväll, vi får se... =) Spä´ på mitt fett lite mer...

gates
.:: Englands egen lilla Gareth Gates ::.

Anything but ordinary....

Idag har jag varit ner till snuthuset... ja ja, det har inte hänt mig nåt och nej jag är inte kriminell. Jag var ner och gjorde ett pass, så snart äger jag ett sånt. Jag ska ringa dit om cirka 1 vecka och höra om det är färdigt. När jag skulle ta kortet till passet så säger tanten:
- Försök att se så avslappnad och normal ut som möjligt...
Eeeeh, jo det är ju säkert lätt när allt folk som sitter runt omkring ser en. Och speciellt på bänken tvärsemot mig där jag står sitter det två killar som glor, då är det säkert lätt att se så avslappnad ut som möjligt. Men jag klarade av det, fast jag hade god lust att vräka ur mig att de skulle sluta glo.

Annars idag har jag varit ute när det har varit så underbart och härligt väder. Sen fick vi besök... Ullis, Jan, Sebban & Love kom och hälsade på. Trevligt =) Annars har jag inte så mycket att förtälja, dagen rann på rätt fint ändå kan jag lova... Och nu ska jag strax ut och käka supergod mat =) *Tjingeling*

19:54

Varje litet steg, lyssnar jag på nu. Riktigt bra, gillar refrängen =) Annars då? Jag kom ganska nyligen hem ifrån Valbo. Var en vända till Sandviken först, sen blev det Ikea och Valbo köpcentrum. Dock inte så länge, men det räckte. Jag slapp köra bil. Visst jag älskar att köra bil men jag va rätt trött när vi åkte, när det tog tid innan jag kom i säng igår. Och fyndat har jag gjort.. *hehe* Aja, jag har semester, nån gång måste jag skämma bort mig själv. För om en vecka börjar samma gamla traggel på jobbet och då är jag nästan aldrig nere och shoppar. Fick tag i ett silverhalsband på rean, riktigt snyggt, gick i turkost med ett hjärta, var ett "hänghalsband". Och en ring. Sen fick jag tag i en lite längre tröja. Sista tröjjan och rätta storleken =) Så det känns toppen + äntligen ett par svarta, långa leggings!! Som jag har letat i flera månaders tid och inte har fått tag i nån. Varken här hemma i Falun eller Borlänge. Antingen är de korta så att det ser ut som att man inväntar högvatten. Och sedan hittade jag faktiskt ett par långa på Åhlens... MEN! Med en massa döskallar på. Och det kände jag inte riktigt för, passar inte det jag ska ha det till... Fattar inte varför det måste vara döskallar på allting nu för tiden. Men det är väl modet nu, antar jag. Imorgon tänkte jag försöka riva mig ner till polishuset och skaffa ett pass. Kan vara bra att ha ett nu, om det är så att jag får för mig att jag vill åka nånstans =) Jag måste faktiskt riva mig iväg, jag har ju aldrig varit iväg utomlands. Hallå?! Snacka om insnöad, men jag har väl haft en massa annat för mig. Men nu tänkte jag att det skulle bli av, nån gång framöver. Jag har faktiskt 15 sparade semesterdagar kvar sen tidigare =) Sen har jag planer på att kanske boka in en "Törnrosa" imorgon, visst det kostar lite, men jag tror att den behandlingen är enormt skön. Jag får se om jag har bestämt mig tills imorgon. Få se om jag drar ut en foto på det jag har shoppat, om fula jag känner för att modella på ett kort förstås. Vi får se... Bye bye!


23:04
Hmm, kände inte för att ta ett sådant foto, försökte men såg mest ut som "hej kom å hjälp mig", så nej tack. Men däremot har jag amatör photoshopat lite nu på kvällssidan. Använde mig utav ett kort på mig igen, så här blev det i alla fall...

fairy

Those things I´ll never say...

3:40
Kom innanför dörren för en liten stund sen, är inte så hiskeligt trött, så jag bloggar en liten vända innan jag går och lägger mig. Ska ta och komma med lite uppdateringar från fredagen. Hade kul nere på stan iaf =) Uppträdandet med Lasse Lindh var bra som polaren min tog med mig ner på =) Det är nåt särskilt med killar som spelar gitarr. Det är "sexigt", fast ioförsig så gäller det ju inte vem som helst. När den spelningen till slut var klar så tog vi oss en promenix, slutade med att vi hamnade inne på donken och åt lite.

Det var då det började... Då kom det in en rätt ung kille, satt nåt bord ifrån oss. Varpå min kompis säger:
-Men han var ju snygg.
-Jo han ser bra ut, svarade jag.
Han var väl dock bra på arselet, för han tryckte och pressade in maten i käften. (Och nu såg jag bilden framför mig på Hacke Hackspett när han står i kylskåpet och har fulla munnen och kinderna full med Gooseberrypie. Det var en bra jämförelse på killen på Donken *hehe*). Ja ja, men åter till saken... vi satt och skämtade och pratade ett bra tag. Och sen river min kompis av en bit av servetten och börjar skriva på den. Få se vad skrev hon? Det var nåt med: Har du lust att ta en fika? Ring mig... och sen skrev hon sitt mobilnummer. Det hela började väl mest som ett skämt. Varpå jag säger:
-Men gå fram och ge honom lappen.
-Nej, men det kan jag väl inte göra? Han är ju så ung, säger hon.
-Jo det kan du väl. Han är ung, och vi ser ju yngre ut än vad vi är, menar jag.
Sen bollar vi det där fram och tillbaka ett bra tag.
-Men jag kan ju gå fram och ge "vakten" lappen, som i sin tur ger honom den sen när killen går ut, säger hon.
-Jo jo, tänk om han ger den till fel person eller så kanske vakten tar lappen själv?
sa jag. Det skulle väl se ut det. Så kanske du tror att det är han som ringer (om han gör det) och sen när du går dit och ska träffa honom så sitter den "gamla vakten" där och väntar på en het dejt med dig.. =)
Slutade med att hon inte gav vakten lappen. Sen reser sig denna unga kille upp och traskar ut.
-Ja men ska vi följa efter? Jo kom vi går, säger kompisen. Vi reser oss upp och är på väg ut. Då ser jag Robban i dörren på väg in, så jag skyndade mig dit. Jag hejjar på Robban och flyger på honom och ger honom en kram. Min kompis såg lite halvt frågande ut, och när vi sedan går därifrån så skyndar jag mig att förklara att Robban är min kusin. Och då går det upp ett ljus för kompisen.
-Ja jag funderade just varför du fick så bråttom ut.
Men men, återigen till min kompis inspanade ragg ;) Så ser vi honom några meter framför oss.
-Jo men skynda dig nu då. Spring fram och tryck ner lappen i bakfickan, säger jag.
-Det kan jag väl inte, tröjjan hänger ju ner. Dessutom går han ju och pratar i mobilen.
Ja ja, vi fortsätter gå efter honom ett tag, och han går raka spåret in till Engelska puben. Tjejkompisen funderade först på om vi skulle gå in efter, men vi gjorde inte det. Vi stod kvar ett litet tag utanför. Då ser jag 2 ännu yngre killar som sitter i trappen vid backen nerför.
-Men gå fram och ge dom din lapp då? Vet du, är de små får man ta två, säger jag och skrattar. Sen efter en stund kommer Fati förbi och hejjar och börjar prata på. Och då viskar jag till henne:
-Ge honom lappen, han går säkert in och lämnar den till honom. Varpå hon gör det och förklarar hur killen ser ut och pekar ut honom. Fati tar lappen och spatserar rätt in på puben. Varpå tjejkompisen säger:
-Nu drar vi. Så vi rusar därifrån med en väldig fart. Men vad vi skrattar. Kanske är lite fjortisbeteende.. men so what? Sen drar vi iväg till bilen och jag följer med henne hem. Det var kul att äntligen få komma hem dit och se hur hon har det. Satt där hemma en stund...

Men men, så till lördagen... slutade med att jag åker från Borlänge och till Falun. Springer in en vända till Willys och sedan åker till ÖB. Då ringer Annelie när jag är där, så jag åker en sväng bort till Hosjö. Plockar upp henne och hon följer med mig "hem". Jag tonar håret... så nu är jag rödbrun i skallen. Vi pratar om ditten och datten. Sen när jag skjutsar hem henne mot kvällssidan så följer jag med upp. Men vi blir inte så långvariga, för det slutar med att vi drar till Korsnäs. Där är hennes sambo hemma hos några bekanta. Så där blir vi kvar bra länge. Dock dricker ju de flesta och jag körde ju bil. Men so what? Efter ett tag vill en av de hem till Kniva, så han tjatar bra länge på mig om jag orkar skjutsa eller om han ska beställa taxi. Så till slut skjutsar jag honom till Kniva, men jag fick sällskap i bilen så att jag slapp åka själv med honom. Men på den korta biten så tjänade jag ca 200 spänn så det var inte illa =) Strax före 2 på natten, så börjar folk bli hungriga, så då drog vi ner till donken. Och då kom man lagomt ner till två när krogarna stängde med tanke på att vissa segade sig =( Så när man väl kom till donken så var ju halva Faluns befolkning inne där.. så det var mindre trevligt. Mest bara fulla idioter... Och härifrån avslutar jag med att berätta om kvällens händelser.


konsert
Sätter in denna bild som är tagen på fredagen nere på stan.
Dock blev detta inge bra kort, därför har jag gjort den liten i bloggen.


Fredag...

22:00
Uj uj uj nu börjar jag få ågren... 1 veckas semester kvar. Jag tror jag dör =( Sak samma orkar inte tänka på det nu, då mår jag bara dåligt. Så jag får göra det bästa utav situationen istället. Så vad har hänt? Men i alla fall, igår var jag hem till Andreas och hälsade på, vi satt och tittade på film, bl.a "Blades of glory". Och det var trevligt. =) Och just nu har jag fått besök av Jonathan, Malla och värmlänningen med raggarbilen... =) Vet inte hur länge de ska vara kvar. Men själv så ska jag ta och dra in till stan snart hade jag tänkt, orkar inte sitta här hemma och bara löka. Är så hiskeligt trött på det. Och än så länge så har jag bara fått ett förslag från ett håll så då tänker jag nappa på det. Så jag åker in och möter Hanna en sväng och går ner på Falu Street festival (eller va´ det nu var). Skulle visst vara nåt uppträdande... Så det kan ju vara trevligt =) *Tjing Tjing!*

Photoshopat...

20:12
Ja det har jag gjort idag.. klockan bara rann iväg. Satt några timmar. Men så här blev resultatet. En bild på Dalarnas lilla skogsrå. Jag blev nöjd för en gångs skull iaf. Och tur är det =) Eller? Jag kanske skulle ha struntat i ringarna? Skit samma nu orkar jag inte bry mig.. Nu får det bli som det blev.

skogsrå

God eftermiddag...

13:18
Har inte så mycket att förtälja än så länge. Sov till klockan var nästan 10.30 idag. Jag hade gärna sovit lite längre med tanke på vilken dröm jag hade. Jag drömde om Jack Sparrow, Will Turner och självklart så var ju jag med i drömmen. Konstigt nog kom jag ihåg den, ibland kommer jag inte ihåg vad jag drömmer. "Skurkarna" hade man ju kunnat tagit bort.. men då hade det inte varit så mycket spänning i min dröm. Och självklart blev det en del kärlek också, så det var trevligt att det va jag som var bruden i drömmen. Man kanske skulle skriva ner allt som hände och göra en ny novell. Så finns det ett helt nytt äventyr med piraterna...

Vet inte än om jag ska dra till Borlänge. Såg en del kul grejjer som jag vill ha till bilen i Jula katalogen =) Nu jädrar ska min bil pimpas invändigt. Återkommer lite senare idag...

Halli Hallå igen...

Nu skriver jag mitt 3:e inlägg idag... tänkte mest visa vad jag har gjort. Har suttit en stund och lekt i Photoshop. Här är en av bilderna jag fifflade med... =)


fiia

Somewhere over the rainbow...

Uppdaterar med ett till inlägg idag... knäppte ett kort på två regnbågar nyss. Brorsan kom in och berättade om dem, så jag måste gå ut och se efter. Dock ser det vackrare ut i verklighet än på kortet. Den understa regnbågen lyste klarare än den ovanför. Synd bara att man kom ut så sent... Men men.. =)


image25

Uuuuh...

det där var härligt det där! Stod bra länge inne i duschen. Börjar känna mig som en människa igen. Har känt eller känner mig snarare som en halvsliten, urvriden disktrasa idag. Så du kan ju ana att jag har tagit det lugnt. Men vad som händer till kvällen, det är ju en helt annan sak =)

Home Sweet Home

   I´m Back! I am home at last =) Ja nu är jag hemma igen, från en tripp på Birka Paradise tillsammans med morsan. Riktigt schysst båt... fräsch och snygg =) Hade riktigt roligt. Blev dock lite rädd på ner resan, på bussen var det i stort sett bara pensionärer och nån barnfamilj. Tänkte mest för mig själv, hur ska det här bli? Säg inte att hela båten kommer vara full lastad med pensionärer. Ja ja, inget ont om pensionärer, inte så. Men det kan ju va kul om det är folk i ens egen ålder också och kanske nåt snyggt att lägga ögonen på. Nog var det nån snygging med... men det var en hel del pensionärer om jag säger så ändå. Och en hel del barnfamiljer. Kan ju vara för att man åkte på en måndag kanske? Meeen, vart tusan är alla som har semester?

   Men men, det var iaf några snyggingar som jobbade på båten... thihi ;) En ung söt bartender såg jag på hemresan, liknade faktiskt en snygging här på hemmaplan.. så jag blev lite paff. Och på tal om charmisen som uppträdde, en söt & rolig prick det där =) Sjöng både Elvis & Grease låtar. Och passade på att spexa mellan varven. "Juckade" mot vissa.. och mot mig började han vifta med fingret och menade att jag skulle komma upp till honom. Varpå jag skakade på huvudet och sa nej. Och sen säger han: "Nähä så du vill inte följa med mig ner till hytten. Nej nej, det kunde jag ju förstå". Sicken skojjare där *ha ha* =) Men duktig var han på att sjunga och han höll igång hela tiden. Skulle faktiskt tro att han har varit klassens pajas en gång i tiden...

   Men annars blev det en del drickande både på dit och hemresan. Och en del shopping om jag säger så. Fick tag i en parfym, en plånbok, Baccardi, likörer, lite godis och så. Dock blev bikinin oanvänd som jag tog med mig, lite synd faktiskt =( Jag som trodde att jag skulle hinna med att prova att sola inne vid palmerna under deras "konstgjorda" sol, det hade vart härligt det. Och sedan suttit en stund i poolen... =) Men men, en annan gång kanske? Förmodligen blir det säkert en vända igen med den här båten. Hytten var bra för att vara i standard klass, (tror det motsvarar b-klass med en annan båt) ovanligt snygg om man jämför den med en annan båt... och så hade jag faktiskt tv i hytten...

Nej det här får duga, nu ska jag fortsätta smutta vidare... ;)

So... what?

   Igår var jag en vända till Borlänge... trevligt? Nää, hade ju varit trevligare om det jag åkte dit för hade funnits på Jula. Så det var en helt onödig resa dit... "Jäääla shiiiiit" som Ronny & Ragge brukar säga. Nästa gång ringer jag och hör om de har det hemma tror jag. Sen hamnade jag hemma hos min yngsta moster. Vi kom in på snack om "karlar". Ja vad kan man säga? =) Sen skulle jag ut och visa henne lite sidor på nätet... oj oj, hon höll på att storkna när jag visade henne män i hennes "kategori" *Haha* Kvällen slutade med att vi fick skjuts upp till Rättvik för att vi skulle hämta en som skulle på besök till henne dagen därpå. Han var där med en massa kompisar och sin jänkarbil. Så det var jag som fick köra den tillbaka till Falun, med tanke på att det var jag som var nykter. Så där sprack den mödomen, första gången jag kör en jänkarbil. Men det var kul =) Fast det hade ju varit roligare om det inte hade varit fel på bilen. Vi lära starta den med startkablarna innan vi drog iväg från Rättvik. Sen blev vi stående i en rondell i Rättvik, där la bilen av... Kul? Näää... men då var det två yngre killar som stannade och hjälpte oss att starta igång bilen igen. Så det var väldigt snällt utav dom.. =) Fast vilka stannar inte för en snygg bil? =) För bilen var verkligen jättesnygg. Men vi kom fram till slut, in på natt timmarna till Falun.

   Såg en spännande film idag btw... usch elaka hundjäklar det där. De skulle inte jag vilja springa in i eller allra helst hamna tillsammans med på en ö *Ryser* Usch usch, fast hamna på en ö tillsammans med nån annan skulle jag inte tacka nej till. Fast inte vem som helst då. Fast vara fast på en ö och inte kunna ta sig därifrån, nää det låter inge vidare. Fast att få en person att lägga märke till mig vore ju det bästa, men här pratar jag ju heller inte om vem som helst. Men det hör inte hit till det här. Hur kom jag in på det här för det första? Nu börjar det bli för mycket skriverier...

Imorrn bär det av på kryssning, så jag hoppas att det blir kul... Vi får se =)

Nu ska jag avrunda iaf, nu har jag lite andra saker att göra... Hej så länge!

Sååå söööt :)

I måndags var jag & mamma och tittade på lilla Fanny, gudaligen va söt hon är, mitt kusinbarn =) Ska visa upp en sak jag gjorde som hon fick... =) Annars då? Igår var jag och köpte en bilklädsel till The white pearl. Och sen en tillhörande rattmuff och bältesskydd. Dessutom bokades & köptes en kryssning igår med Birka Paradise. Så den åker jag iväg med på måndag. Jag hoppas att det blir skoj. Det blir bara jag och morsan. Funderar på att packa med bikinin =) Sola under solen och hoppa ner i poolen =) *Skoj, skoj*

Annars idag då? Ja, solen behagar ju bara att titta fram nu mot kvällssidan. Tidigare idag har det bara varit regn och rusk *blä* Men det var ju det perfekta filmvädret iaf =) Så jag har faktiskt plöjt igenom 4 filmer nu när det bara har regnat. Funderade först på att gå ut och dansa lite regndans, men jag stannade inne. Hade varit trevligare att  ha en snygg grabb å dansa tillsammans med.

Nä nu ska jag avrunda, ska dra iväg och hämta källvatten. (Få se om jag uppdaterar lite senare idag). Hej så länge!



image21