.:: Tävling - Brick Mansions ::.

 
 
Passa på och tävla du också, tävlar gör du här ---> Vinn Brick Mansions.
Tävlingen pågår till den 7 september 12.00.
 
 
Bildkälla: Filmparadiset
 

.:: Tävling - The Other Woman ::.

 
 
Passa på och tävla du också, tävlar gör du här ---> Vinn The Other Woman.
Tävlingen pågår till den 10 september 12.00.
 
 
Bildkälla: Filmparadiset
 

.:: Tävlingstips ::.

 
Jag är med och tävlar om en klassisk multi-purposeolja från franska NUXE hos Vitt eller svart.
 
Var med och tävla du också!
 
Tävlar gör du ---> här!
 
 
Bildkälla: Vitt eller svart
 

.:: Kvällens filmval ::.

 
Ikväll såg jag och min kära mor på filmen "Haunter". Ingen film som jag rekommenderar precis. Vi tyckte båda att den var konstig, lite småjobbig och inge bra alls. Vi gillade den inte. Visst den gick att fördriva tiden med, men jag önskar nu i efterhand att jag hade valt en annan film istället.
 
Mitt betyg: 1 / 5
 
 
 

.:: Filmtips ::.

 
Jag tänkte tipsa om en mycket bra film. Jag tyckte att den var riktigt bra.
 
Maleficent
 
Något annorlunda berättad än det tecknade originalet "Törnrosa"
och det behöver nödvändigtvis inte vara en prins som väcker
prinsessan ur sin sömn med en äkta kärlekskyss.
 
+ att man får historien om den onda fen som faktiskt var god från början.
 
Mitt betyg: 5 / 5
 
 
 
 

.:: Buzzador - Vanish - Fläcktest ::.

 
Och så har jag utfört mitt fläcktest via Buzzador för Vanish. (Jag är en Buzzador och är med i kampanjen för Vanish). Roligt var det, måste jag säga. Den medföljande trasan skulle jag fläcka ner, till en början funderade jag över vad jag skulle fläcka ner den med. Men till slut fläckade jag ner trasan med bebisbajs, ketchup, soja, kaffe, flytande smör, tandkräm, hallon, lingonsylt, motorolja, banan, bläck, tusch och senap.
 
 
Bebisbajs, ketchup, soja, kaffe, smör, tandkräm, motorolja och lingonsylt fick ligga och torka in till dagen därpå. Den nästföljande dagen fortsatte jag att kladda ner trasan med hallon, banan, bläck, tusch och senap. Efter detta lade jag ner trasan i handfatet och började att förbehandla trasan med "Vanish oxi action pulver", "Vanish oxi action crystal white pulver" och "Vanish extra hygiene pulver". Jag använde dessa tre vanish produkter beroende på vilken fläck det var. Se fortsatt bild.
 
 
Förbehandlingen på trasan lät jag ligga i cirka 5 minuter i handfatet och verka, sedan sköljde jag trasan med vatten. Redan här börjar jag bli lite imponerad, några fläckar återstår.
 
 
Bland annat bebisbajs, kaffe, lingonsylt, bläck och tusch syns fortfarande på trasan. Jag bestämmer mig då för att blötlägga trasan i 1 timme med Vanish (innan jag stoppar trasan i tvättmaskinen).
 
 
Efter en timmes blötläggning sköljer jag ur trasan och döm av min förvåning....
 
 
...ännu mer börjar försvinna av fläckarna, till synes kan man fortfarande urskilja vart lingonsylten och bläcket sitter på trasan. Efter detta så kastar jag in trasan i tvättmaskinen i 40 grader. Anledningen till varför jag valde 40 grader var för att jag själv äger desto fler 40 graders plagg än 60 graders plagg + för att jag vill se vad vanish klarar av i lägre temperaturer än i 60 grader. Efter tvättningen i maskinen lät jag sedan trasan hänga och torka och vóila....
 
Resultatet blir detta....
 
 
Fortfarande kan man urskilja en vag fläck där lingonsylten har varit och något vagt streck av bläcket. (Jag vet inte hur pass bra det syns på bilden?! Annars får jag försöka att ta en bättre bild, om det går). Men jag är ändå riktigt imponerad av vad vanish har klarat av. Jag trodde allvarligt talat inte att t.ex. motoroljan och bebisbajset skulle försvinna helt. Istället sitter en vag fläck från lingonsylten kvar och något vagt streck av bläcket. Jag vet dock inte om detta skulle ha försvunnit i en 60 graders tvätt med Vanish?
 
Därför tänkte jag återkomma igen lite senare och blogga om denna trasa. Jag tänkte nämligen prova i efterhand om jag lyckas att få bort dessa två vaga aningar av fläckar med den medföljande "Vanish powergelen". Jag är mäktaligen nyfiken om powergelen lyckas i efterhand att ta bort fläckarna. Men det återstår att se. Jag återkommer som sagt när jag har utfört detta.
 
Så på återseende får jag säga...
 

.:: Tävling - Rio 2 ::.

 
Jag är med och tävlar om ett ex av Blu-ray filmen "Rio 2" hos Filmparadiset.
 
Passa på och tävla du också, tävlar gör du här ---> Vinn Rio 2.
 
 
Bildkälla: Filmparadiset
 

.:: I skrivandets stund ::.

 
Utför jag vanish testet, efter det tänkte jag försöka gå och sova, medans min lilla plutt sover. Jag får inte så mycket sömn, så egentligen så skulle jag väl redan ha passat på att gå och sova. Lider med lillplutten, han var iväg och fick två sprutor vid bvc idag, så han har varit lite kinkig hela dagen. Men det är fullt förståeligt han har väl förmodligen ont. Stackars liten...
 
Igår var förresten kusin vitamin förbi med sin son.. som är 3 dagar yngre än min plutt. Riktigt komiskt att vi lyckas få två söner nästan samtidigt. Men det är bara roligt.
 
Nu återstår det bara att se hur mitt fläcktest kommer att gå, det ligger i ett bad med vanishmedel för att sedan åka in i tvättmaskinen om ca en timme. Det ska däremot bli spännande och se om alla fläckar kommer att gå bort. Då blir jag imponerad om den vita duken kommer ut helvit ur tvättmaskinen. Men jag återkommer mer om det senare...
 
Jag avrundar mitt blogginlägg med en film som jag såg imorse: "10 000 timmar". Den var lite smårolig och den roligaste i filmen var helt klart Özz Nûjen.
 
 
 
Betyg: 3/5
 
 

.:: Endless Love ::.

 
Igår såg jag och sambon "Endless Love", en helt okej rulle om man vill slå ihjäl lite tid.
 
 
Av mig får filmen: 3 av 5 stjärnor
 
 

.:: Buzzador - Vanish ::.

 
Idag fick jag ett paket ifrån Buzzador, jag kom med i deras Vanish kampanj,
vilket innebär att jag ska få buzza om produkten Vanish.
 
Jag kommer att få utföra ett fläcktest, jag ska smutsa ner en trasa med olika sorters fläckar.
 
Det ska bli riktigt intressant och spännande att få se om Vanish kommer att klara av jobbet.
 
Vad tror ni?
 
 
 
Dessutom har jag fått 10 extra påsar + BuzzTrack kort som jag dela ut till andra, t.ex. mina vänner, familj etc. De ska också få prova på denna produkt.
 
Mer om detta fläcktest kommer jag att berätta om senare i bloggen...
 

Vill du också bli en Buzzador? (Det är gratis)
 
Följ då den här länken så framgår det att det är jag som har bjudit in dig.
(Mitt användarnamn som buzzador är fia_79):
 
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=fia_79
 
 

.:: Tävla om hudvård från Yvonne Ryding ::.

 
Jag är med och tävlar om ett fint hudvårdskit från Yvonne Ryding hos Vitt eller svart.
 
Var med och tävla du också!
Tävlar gör du ---> här!
 
 
 
 
Bildkälla: Vitt eller svart