Nu har jag gått och blivit med bloppis

Nu har jag skapat upp en bloppis ute på nätet. Nu ska jag bara lyckas föra ut lite saker som jag vill bli av med samt regga bloppisen någonstans så att folk hittar till den. Få se om lilla jag lyckas få något sålt.

För er som inte vet vad är bloppis är så kan man i stora grova drag förklara det som: Blogg+Loppis=Bloppis


Spännande...

Idag damp tredje och sista steget i min ansökan ner i mailboxen för att bli en mystershopper/observatör för Daymaker. Jag ska göra en testobservation inom en vecka. Få se om jag får några uppdrag efter att jag har gjort testobservationen av en valfri butik som jag ska välja i en lista. Man får hyffsat betalt verkar det som, om det blir så att man blir en mysteryshopper hos dem.

Min underbara älskling!

Ikväll kom min underbara älskling hit och hälsade på *underbart*, saknar honom så mycket. Du är mitt allt!

Börjar bli dags att försöka gå och sova, avslutar med Chestneys gamla slagdänga och nostalgilåt som Anders Fernette har gjort en cover på. Riktigt bra! :) Denna låt älskade jag när jag var yngre..

Go natt allesammans!


Ska det vara så svårt?

Ska det vara så svårt att lyckas få tag i en hyffsad bil för en hyffsad peng?! Var iväg igår med pappa och tittade på en som så stort skulle vara så fin och fungera så bra, man åker ända till Gagnef, det är värsta skitbilen när man kommer dit. För det första är den avställd, de stod inte i annonsen. Sedan är antennen tejpad, den är fult lagad, repig och kamrem måste bytas. Farsan säger åt dem att ställa på bilen om vi ska kunna provköra den. Hade man satt sig i och börja köra när den är avställd och det händer något så åker man dit som tusan på det. De ställer på den och vi kör en provvända med bilen. För det första låter det bak i bilen, bromsarna tar olika och dåligt (de skulle vara nyutbytta), växelspaken går knackigt. Sedan när jag bromsar in och ska vända börjar det lukta apa, det läcker olja och sedan börjar motorn ryka. Herre jisses säger jag!

Då var denna dag över, kan man säga...

ska strax iväg och jobba i 11 timmar *underbart... eller inte* Men det blir lite pengar i alla fall. Då är denna dag över kan man säga. Saknar redan älsklingen som har åkt hem.

Vilken överraskning! :)

Det låg en överraskning i brevlådan idag, dessutom var alla dessa fyra saker gratis, har inte pungat ut ett enda öre för detta. Gratis är gott som man brukar säga. Filmen fick jag via CDON när man har samlat streckkoder. Ögonskuggan, halsbandet och armbandet tror jag att jag har fått ifrån när jag har samlat ihop poäng när jag har svarat på en massa olika undersökningar ute på internet, via en så kallad "läsarpanel". Misstänker att det kommer därifrån, har för ett bra tag sen markerat i något för att använda mina poäng för. (Nu väntar jag bara på en röd väska som jag ska få när jag har svarat på en massa undersökningar ifrån en annan läsarpanel via Amelia. Få se när den kommer).


What can I say?

Yummy, yummy :P

Var ett tag sedan man hörde något ifrån honom. Men när ska den satans skivan komma till Sverige?

 


Åh så gott det blev :)

Idag blev satsen med äppeldricka färdig, åh så gott det blev. Det var inte svårt att göra det heller, men det ska stå och dra i 3 dygn dock. Tror att jag ska göra en till sats med äppeldricka imorgon, jag har så satans mycket äpplen att ta rätt på. Dessutom gjorde jag en till sats med äppelmos, som jag har fryst ner. I denna sats hade jag även i lite vaniljsocker, superb gott :)

Just det ja, igår när älsklingen kom hem på lunchen fick jag en riktigt vacker stor ros utav honom. Jag älskar dig hjärtat! Tack!

Oh äntligen klar..

Här äntligen fått ihop CV, meritförteckning och personligt brev, skönt värre. Imorgon drar jag ner till en coach för att höra efter om ev. hjälp och finslipning eller om de redan är bra skrivna som de är nu, så att jag kan börja söka jobb frenetiskt. (Jag måste dock försöka ta ett nytt kort som jag kan ha med i det personliga brevet, det är alldeles för gammalt det som är där nu).

Mitt senaste verk

Detta är mitt senaste verk, en askkopp, som pryder älsklingens bord utanför ytterdörren :)


Tack tant...

Tack, tant från Högskolan som gjorde mig väldigt kluven idag när du ringde till min mobiltelefon. Som ni inte kanske vet så har jag hoppat av programmet som jag gick, dels för att jag redan har avvikit från programmet när jag har bytt bort kurser. Sedan började det krångla när jag hade sökt andra program inför hösten. Sökte även kurser utifall jag inte skulle komma in på något program. Jag kom in på två program, dessa var inte mina förstahandsval, så dessa ville jag inte gå. De jag ville gå blev jag reservplacerade på, kurserna däremot (som jag sökte utifall att) hade dårarna strukit för mig istället. Gissa om att jag blev arg. Så nu slutade det med att jag skrev in mig hos arbetsförmedlingen + en nyanmälan hos a-kassan i torsdags. Men idag, då ringer en tant från högskolan som undrar om jag vill gå hos dem. Jaha? Undrar jag då, på vadå? Ja audiovisuell produktion. Detta program blev jag reservplacerad på, dock hade jag detta som mitt 4:e alternativ. Nu är jag kluven, jag vet inte hur jag ska göra :( Hade hon inte kunnat ringt i torsdags innan jag skrev in mig? Sego, programmet har liksom redan börjat. Jag både vill och inte vill.. vet inte om jag har någon vidare större lust att plugga i 3 år, när jag har pluggat i 2 år och hoppat av. Dessutom vet jag inte hur arbetsmarknaden ser ut när man har pluggat klart audiovisuell? Har man chans att få något jobb? Har man det, så måste man förmodligen flytta.. det lär väl knappast finnas något sånt jobbrelaterat i denna lilla ort. Programmet verkar väldigt roligt i och med att det är ljud och musik. HJÄLP!? Vad ska jag göra?! Jag önskar att jag hade en spåkula där jag kunde se allt i...