Spännande

Sitter och väntar på söndag. Nu får söndagen komma. Ringde på en liten vit pudelvalp som jag ska åka och titta på då. Jag misstänker att jag kommer att bli förälskad, så det är väl kört redan nu. Efter att man har åkt iväg och tittat på honom så blir det att hiva iväg sig på ett arbetspass. Så snart kanske jag är en stolt hundägare, vilket isåfall blir redan nästa fredag om allt går som det ska.

Blir snart galen...

pappa följde med mig och tittade på en bil. Ännu en gång, lät bilen till att vara så bra, men de vet knappt hälften när man kommer dit. Ännu en gång åker man hem tomhänt, utan en bil. *Suck* Att det ska vara så svårt att hitta en bil.

Imorgon blir det jobb, ända fram till fredag. Dessutom ska jag hinna med att göra en testobservation som en del utav rekryteringsprocessen som observatör/mystery shopper. Jag får själv välja ut en butik utav en massa butiker ifrån en lista. Jag har valt ut en butik, men vilken det är kan jag ännu inte berätta härute. Hur ska jag annars kunna vara en mystery shopper, för att observera butikspersonalen. Det tänkte jag hinna med imorgon efter att jag har slutat jobbet, för svaren och resultatet ska senast vara inne i övermorgon, torsdag. *Jäkt, jäkt* Men jag hinner, jag måste. Jag ser fram emot det i alla fall, för det verkar vara spännande att få utvärdera personalen i den butiken som jag har valt ut. Dessutom ska jag foto butikens fasad efter det. Jag ska hinna, så är det bara. Jag ska hinna få in resultatet utav min rapport imorgon efter att jag har utfört testet. Sen är det bara att hålla alla tummar och tår att jag efter detta får anställning för att då och då, ibland, få utföra observationer på butiker som de har fått in beställningar på, mot betalning. *Hoppas, hoppas, hoppas* Jag vill verkligen få det. Det blir lite extra cash, ett "litet" jobb att ha vid sidan om sådär, ibland. Dessutom att det verkar både roligt och spännande, det är ett stort +.

Nej, nu måste jag komma i säng, börjar jobba kl 06.00 imorgonbitti. Kan inte komma som en zombie till jobbet imorgon. Frågan är bara hur jag ska lyckas somna, jag är inte det minsta trött. Kanske ska jag försöka läsa den nya boken som jag köpte, del 1 utav Margit Sandemos nya bokserie?

I postlådan väntade en överraskning :)

Idag väntade en fin överraskning i brevlådan, ett stort kuvert. I kuvertet låg en stor röd väska som jag fick alldeles gratis, fick den via Amelias läsarpanel. Tusen tack! Jag kanske ska ha denna som en shoppingväska eller att packa saker i när jag ska bort någonstans, till älsklingen till exempel. :) Gratis är gott, som man brukar säga.


Grattis kusin!

Idag har varit en mycket trevlig dag. Var iväg och firade kusin vitamin Madde som fyllde 25 år. Jag och mamma åkte dit, köpte en fin orchidé, en flaska rött och sedan fick hon en skiva med musik :)