.:: Wrapped Up ::.

 
 
 
Lite musik så att jag orkar hålla mig vaken med lillen,
när man överhuvudtaget inte får sova något alls.
 
+ lite ögongodis så kanske ögonlocken orkar hålla sig uppe... ;-)
 
 
 

.:: En uggla ::.

 
Idag blev lillprinsens uggla äntligen färdigvirkad.
Detta är nu min fjärde virkade sak.
 
Detta kommer att bli en liten julklapp.
 
 
För den som vill virka denna söta uggla,
så finns mönstret tillgängligt här hos Skapa och Inreda
 
 
 

.:: Amigurumi numero 2 ::.

 
Här är min andra virkade amigurumi, en minipanda. Den blev mini om man jämför den och lejonet som jag virkade. Jag använde virknål 3½ och svart och vitt akrylgarn (Helen). Även detta mönster finns att ta del av ur Mia Bengtssons bok, "Virka glada amigurumis".
 
Nu till min stora undran, ska man skippa rosetten eller inte. Fast det beror ju på vem det är som man ska ge den till förstås... (För vill t.ex. lillprinsen ha den så blir det utan rosett).
 
 
 
 

.:: Amigurumi Lejon ::.

 
Och så har jag lyckats att få ihop en till virkad sak, nu när jag försöker att lära mig virka. Detta är min 2:a virkade sak. Ett amigurumi lejon. 
 
Mönster på detta lejon finns att ta del av i boken: "Virka glada amigurumis" - Mia Bengtsson.
 
När jag bläddrade i boken och såg den, så tänkte jag att detta söta lilla lejon måste jag virka till min lilla prins. I samma veva undrade jag även om jag hade tagit mig vatten över huvudet då det står att det är medel som svårighetsgrad. Jag har haft små stunder då jag har fastnat i virkarbetet men skam den som ger sig. Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med slutresultatet.
 
Samtidigt kan jag passa på att säga att jag använde virknål 5 och det gick åt 2 stycken gula nystan och 1 brunt nystan med Mollygarn. Sedan tog jag lite svart och vitt garn som jag broderade som ögon på lejonet (då min son bara är 8 månader så vill jag vara på den säkra sidan).
 
 
❤ Detta får bli en julklapp till lillprinsen 
  

.:: En bebismössa ::.

 
Jag kom på att jag har glömt bort att lägga ut det som jag lyckades att få ihop av min 1:a virkning på Mollygarnet som jag köpte på Panduro.
 
En bebismössa till min lilla prins. Jag måste säga att jag är faktiskt riktigt nöjd. För att vara det första som jag virkar, nu när jag försöker att lära mig att virka, så har jag faktiskt lyckats riktigt bra.
 
 
Eller vad tycker ni?
 
Dessutom har jag provat att virka min första amigurumi som jag precis blev klar med.
Bilder på detta kommer upp om en liten stund.