Jul, jul strålande jul!

God jul på er allesammans!



Vad har hänt?

Ja det kan man undra. Jag kom i säng klockan sex imorse, vet inte om jag har vänt på dygnet totalt. Jag var inte ett dugg trött. Förvisso satt jag och spelade med brorsan. De senaste dagarna har jag haft problem att somna om nätterna. Jag måste försöka att somna i någorlunda rätt tid hädanefter, men det är svårt. Jag kan inte direkt påstå att det har något att göra med att darlingen är borta heller. De sista dagarna han var hemma, innan han åkte ner till familjen och släkten, så hade jag också problem att somna. Jag vet inte vad det är? Jag vet att en av dagarna så gick jag ut till vardagsrummet och tittade på film, för jag trodde att jag skulle lyckas bli trött när jag la mig ner och tittade. Jag brukar annars ha en benägenhet att somna när jag ligger ner och tittar på film. Men tror ni att jag blev trött? Nej. Jag såg klart hela filmen, gick sedan in och la mig igen hos älsklingen som låg och sussade så sött. Då var nog klockan runt 2-halv 3 på natten, sedan låg man där i sängen klarvaken. Men till slut lyckades jag att somna. Och nu tar det ännu längre tid. Som jag sa tidigare igår/imorse gick jag och la mig klockan sex, inte var jag trött. Dagen innan det gick jag och la mig 5 på morgonen. Jag ska försöka att ta mig i säng tidigare ikväll, men vi får se hur det går med det.

Så det här med julkänslan.. vart är den? Det känns inte som att det är julafton om 2 dagar. Det är inte direkt som när man var liten, när man satt och längtade och tyckte att det var så långt kvar. Ja, man börjar väl bli gammal kanske?! :P 

Tjolahopp!

För min del har det varit lite filmtittning... har bl.a sett "The Dark Knight" (den såg jag på bio i somras), vilket jag fullkomligt älskar. Jag älskar gestaltningen av Jokern! =) Jag har även sett "Varg", den var dock rätt seg. Igår gick 3:e Harry Potter filmen på tvn, så den såg jag också, (vilket jag också redan har sett tidigare). Potter filmerna gillar jag, längtar tills nästa dyker upp på bioduken.

Idag har jag däremot sett "Stardust", den var rätt bra. Det tog tid innan jag fick ändan ur vagnen och såg den, den har ju funnits ett tag. Jag såg att en viss "Prins Caspian" var med i denna, han hade en kort roll.

Dock ska det bli spännande när "Prince Of Persia" dyker upp på bioduken, men med tanke på att filmen inte ens är färdiginspelad än så dröjer det ett bra tag till som sagt.

Annars så har det blivit lite Wow spelande framför datorn med Danne.

För övrigt hoppas jag att dessa 2 veckor framöver kommer att gå fort framåt, jag saknar min underbara älskling. Men det känns som en evighet innan han är hemma.

Ont i halsen..

Usch jag har fått ont i halsen och lite ont i kroppen idag. Blä! Hoppas att det inte blir sämre imorgon. Idag har det blivit julklappshandling och lite paketinslagning så att man ska slippa allt på en gång. Nu har jag det mesta klart, det känns så skönt.

Pappa & Mamma kom förbi på besök idag. Vi fikade och spelade Buzz... trevligt!

Igår hade vi det mysigt, det är sista helgen vi har ihop nu. Tråkigt! Det blev gott käk. Entrecote, hasselbackspotatis och hemmagjord bearnaisesås. Till det blev det vin. Sedan drog vi ner och disco bowlade, riktigt kul! Hemma hamnade vi sedan framför tvn och tittade på: Narnia ; Prins Caspian.

Hur ska jag klara mig i 2 veckor utan min darling? Jag kommer att sakna honom så mycket. Visst kommer jag att klara mig, men ni förstår vad jag menar... ;P

Bio! =)

Idag blir det bio... yiihoo! =) Jag bokade alldeles nyss två biljetter till mig och älsklingen. Nu får jag äntligen gå och se Twilight. Jag har läst boken och den är riktigt bra...


Helgen förbi...

Så var helgen förbi och älsklingen är hemma igen! =) Jag hade riktigt trevligt i fredags när Madde kom förbi. Vi käkade gott & drack vin. Sedan blev det singstar för hela slanten, det blev ingen utgång. Första gången vi tittade på klockan när vi sjöng så var klockan runt 22. Sedan när vi tittade på klockan andra gången, ja då var den vips 2.20... hihi. Ja tiden går fort när man har skoj. Sedan blev det ju lite skitprat också förstås =)

Lördagen åkte vi en sväng bort till Dollar, Rusta och ÖB och handlade lite smått och gott. Sedan åt vi litegrann här hemma och sen blev det hemgång för Madde. Jag tog mig en tur ut till Sundborn och sov kvar där ute. Det var riktigt mysigt, det blev lite vin och salta kex och ost framför tvn. Tittade på Narnia... Dagen därpå, blev det lite broderi, tv och sedan satt jag och brorsan och lirade lite gitarr. Nu börjar jag och få "förhårdnader" på fingrarna, så nu gör det inte riktigt lika ont längre som i början, tack och lov. Men lite har man nog tappat känseln i dessa 3 fingertoppar om man jämför med andra handens fingertoppar. Och så fick jag ju äntligen träffa min darling igen på söndagen, då kom han äntligen hem! =) Ett kärt återseende vill jag lova...

Idag, ja då var det möte hos AF. Jag fick en riktigt trevlig "handledare", men det är inte säkert att jag kommer att få ha henne kvar till nästa år. Det är ju typiskt om det blir så =( Sedan har jag varit och traskat runt på Kupolen. Jag gjorde ett fynd: 2 par jeans, 1 tröja och 6 par strumpor för 228 kronor. Jag skulle köpa present åt mamma, hon fyller år idag. Tror du att jag har köpt nåt? Nej... jag har tittat på två saker. Har inte bestämt mig riktigt än för vad. Så jag gick hem för att låta allt sjunka in så går jag dit igen sen. Det är inte så bråttom, med tanke på att älsklingen ska följa med ut och han har ju inte slutat jobbet än.

Så grattis lilla mamma!
Jag älskar dig!

Härliga fredag!

Idag blir det god middag, vin, singstar och kanske utgång, bara jag och Madde. Jag ska strax iväg och handla tänkte jag innan hela Sveriges befolkning övertar Ica Maxi, för då blir det inte roligt. Så det är bättre att komma iväg i tid. Så kanske jag hinner landa lite och pusta ut efteråt och mickla lite med det jag vill. Jag kommer nog att hinna plinka lite på gitarren innan Madde kommer hit.. =)

Hej så länge!

Go natt alla nattsuddare...

Idag har varit en rätt seg dag, alltså tidigare idag. "Gubblös" är jag också från och med idag och fram till söndag. Det kommer att bli tomt att sova alldeles själv ikväll, i en tom lägenhet. Det känns lite konstigt...

Annars idag så kom lillebror hit och hälsade på när han hade slutat jobbet. Vi beställde mat ifrån Coco Thai, riktigt gott var det. Sedan var vi en vända till bibblan och kikade vad de hade för gitarrböcker. Brorsan lyckades hitta en som de sålde ut för 10 kronor, så han gjorde ett kap idag. Annars så har vi bara suttit och språkat, klinkat på gitarr och även spelat guitar hero. Jag hade riktigt trevlig iaf, det var riktigt kul att han tittade förbi. När han åkte satt jag och kikade på Medium och Fringe för mig själv, jag och mitt broderi. (Som jag förresten har broderat klart, så nu är det bara efterarbete kvar på det...)

Nä nu ska jag gå och lägga mig så att jag kan försöka komma upp i hyfsad tid imorgonbitti. Hur nu det ska gå? Jag är inte det minsta trött just nu, så det kommer nog att bli problem att somna. Dessutom kommer säkert en stor, kall och tom säng utan min älskling att bidra med lite sömnproblem. Nu plingade micron, så nu ska jag hämta min varma vetekudde och krypa ner under det kalla täcket *huttrar*

Så go natt på er alla nattsuddare!