Besvikelse...

...är vad jag fick uppleva. Jag och älsklingen var iväg till Elgiganten och köpte en varsin iPod, de hade extrapris på dem för 990:-. Jag har länge gått och sneglat på en sådan, "de ska ju vara så bra" har man hört från många håll. Allting slutade med att vi lämnade tillbaka dem dagen därpå. De var inte alls så "bra" som vi trodde, vi blev båda två grymt besvikna på dem. Visst de är riktigt snygga, men det var en massa krångel och mickel för att få in saker. Det tar evigheters evigheter och man måste prompt ha iTunes för att få in något i dem. En annan är van vid att slippa "krångel" och "lång väntetid" i vanliga fall. Så hädanefter blir det aldrig något ifrån Apple Macintosh. Nu i efterhand när man har pratat med personal i andra butiker, ja men iPods de är krångliga på det viset, får man höra då. Varför inte upplysa en om det innan? Så det får antingen bli en bättre mp3 spelare eller en mediaspelare istället, där det bara är att flytta över direkt och slippa allt mickel. Det finns ju rätt snygga sådana också. Nej iPods är rätt överskattade har jag kommit fram till. Så här kommer talesättet till rätta "det är insidan som räknas och inte utsidan".

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch, så att man kommer ut i det fina vädret....

Göteborg...

Min helg tillbringade jag nere i Göteborg. Älsklingen skulle springa Göteborgsvarvet som är på 2 mil. Han sprang det på 1tim 42 min, så jag är stolt över honom. (Själv skulle jag aldrig ställa upp på något dylikt, rena stolleriet, jag skulle dö efter någon kilometer..). Vi bodde på vandrarhem tillsammans med hans bror och hans sambo och sedan svärmor och svärfar. Dessutom blev det släktträff där nere. Jag hade mycket trevligt om man bortser ifrån min pollen & gräsallergi som blossade ut. Jag såg riktigt förfärlig ut, med blodsprängda ögon och halvt rinnande näsa. Jag såg näst intill ut som att jag skulle vara en uteliggare. Söndagen blev det fotboll på Ullevi arena, mot IFK Göteborg och Kalmar. Fotboll är ju inte min grej direkt, men jag måste faktiskt säga att det var roligare att se det i verklighet än på tv, det var en ny upplevelse för mig. Sedan kom vi hem sent på natten, tycker synd om älsklingen som skulle upp tidigt och jobba.

Igår kom Mamma & Molly hit på besök, riktigt skoj. Jag fick faktiskt en present av mor, 2 Betty Boop tavlor.. jag hade namnsdag för några dagar sedan.

Idag kommer Madde förbi hit, vi ska äta gott och dricka vin, så det ser jag fram emot. Jag kan nog nästintill garantera att det även blir Buzz och Singstar på det....


Min kämpe =)



Mina Betty Boop tavlor jag fick av mamma =)

Pensionär?

Det är frågan? Jag är trött och slut, har varit det i några dagar. Känner mig även lite smått irriterad. Ändå drog jag mig bort och tränade, det kändes som att jag hade kondition som en gammal 80-åring.... Jag vet inte vad det är som felas?



Tänk om man kunde vara lika pigg som denna lilla tant...

Uppdateringar....

Här kommer några broderier jag har gjort för ett tag sedan...




Askoppen är nu äntligen klar...

...och nu får den pryda bordet ute på balkongen!



Jag som drog på det in i sista minuten. Men det var roligt när man väl tog sig tid och började med det. Det känns skönt att ha det avklarat nu. Undra vad mitt nästa pyssel projekt blir?

Dagens projekt...

Igår blev det inge bastuviftning, när vi väl kom dit, ja då hade de ställt in det. Gissa att vi blev snopna när vi skyndade oss dit. Men det blev en vanlig bastuvända i alla fall. Sedan gick vi ut och åt på Liljan, det blev plankstek och rött vin. Smarrigt, riktigt gott var det! När vi kom hem var vi så satans proppmätta och trötta, vi somnade rätt tidigt. Men kvällen var riktigt mysig för det.

Idag var vi hundvakt åt Molly, medans mor och far var på Kupolen. Hon är rena rama yrvädret. Full av fart och bus.

Dessutom så har älsklingen bakat tekakor idag. Me like a lot! De är så underbart goda! Snart ska vi sätta oss ner och se på lite film. Så det får bli lite ost, salta kex och vindruvor tror jag närmare bestämt.

Dessutom, dagens projekt jag har haft för mig är denna askkopp som ska pryda vår balkong. Jag är trött på att det ska fimpas i burkar och annat ute på balkongen när man har besök eller fest. Imorgon blir den klar, det ska lackas ett till lager på den. Så det blir ett till kort imorgon, ett snyggare än detta....



Världens bästa fredag?

Ja det är mycket möjligt med tanke på att fredagen har bara börjat. Och min fredag började med tvättstuga, så det ska bli skönt att ha det avklarat för dagen. Än har jag väl inte så mycket att förtälja när fredagen fortfarande bara är ung, 08:39. Vad jag vet är att jag och älsklingen ska kanske iväg på "bastuviftning" idag, när han kommer hem från jobbet.

Gårdagen, kan man säga att jag hade kvalitetstid för mig själv. En riktigt bra sådan vill jag mena. Det blev ett gympass med bastu som avslutning. När jag kom hem åt jag lite mat, sedan begav jag mig till Falun, där jag fick en underbar ansiktsbehandling i en hel timme. Riktigt underbart! (Denna ansiktsbehandling fick jag av min underbara älskling i julklapp, så jag lär väl så klart se till att få den också någon gång. Dessutom blev jag av med lite stålars, när jag handlade lite produkter åt min fejja. Visst, produkterna är dyra, men de är riktigt bra åt min känsliga hy. Dessutom räcker de hur länge som helst. Än om jag jämför med andra "vanliga och billigare hudprodukter", de tar fort slut, dessutom får jag "plitor" av vissa som jag har provat. Så i slut ändan blir det väl lika dyrt, med tanke på att man får springa och handla det oftare. Dessutom är de inte lika bra som denna jag har hittat. Ett riktigt guldkorn, så det är värt pengarna. Och det behövdes, det är snart slut här hemma på vissa av grejjerna). Sedan sprang jag in i mamma på stan, så jag gick en stund med henne där. Väl där nere, sprang vi in i Helena, Madde, Emma & lilla Nellie. Och så sprang jag även in i Hanna... Så det blev lite kära besök på la´ stada. När jag kom hem stod maten på bordet, älsklingen hade gjort pasta och köttfärssås, mums! Vilken underbar sambo jag har, I love you! Sedan myste vi litegrann och när jag sedan tittade på klockan så var den redan runt 21, så då blev det att jag satt framför tvn och såg Medium och broderade litegrann. Så det var min härliga torsdag det!