Shopping...

Idag kom min mor hit, så det blev lite shopping och sedan åt vi dagens lunch. Riktigt trevligt var det. Jag fick tag i 2 tröjor på H&M, sedan blev det lite småplock från Dollar.

Snurrig morgon...

Ja det kan man kalla det för, min morgon blev lite snurrig. Älsklingen skulle besikta bilen 7.20 imorse, jag var snäll och tog åt mig det, trots att jag var trött som en gris. Han blev jäktad med packningen, han ska ner till Ängelholm idag. Slutade med att jag fick skjutsa honom till "samåkningsplatsen". När vi lagomt kommer dit, så åker de bara förbi oss, fast att han vinkar och tutar. Älsklingen blir sur och undrar om de ser med röven. Dessutom har han inte deras nummer, så det gick inte att ringa heller. Så det slutar med att vi båda två åker bort till bilbesiktningen. När vi väl är där, ja då fungerar det inte att skriva in sig i deras dator. Allt som poppar upp är, "tyvärr det finns ingen tid för dig idag". Jaha? Vad är nu detta? Älsklingen har ju redan fått en tid för idag. Till slut lyckas han få tag i någon som jobbar där, det slutar med att vi får reda på att han har tagit fel på dagen. Det är på måndag han ska besikta bilen och inte idag. Men men, det är lätt hänt att ta fel på en dag. Så jag får skjutsa honom till jobbet, han vill inte ha bilen stående på jobbet när han ska ner till Ängelholm i helgen. Älsklingen var så snäll och köpte frukost åt mig efter vägen, bara för att han hade krånglat så, tyckte han. Han e för go, min älskling.

Lite tråkigt att jag inte kan följa med. Eller kan och kan. Med tanke på att jag bara stämplar och resan dit med tåg kostar 1500 :-, så känner jag att jag inte har råd bara för att vara där en helg. Resan fram och tillbaka dit är ju nästan en hel dag. Så nä det får bli en annan gång. Jag hoppas i alla fall att min älskling får jättekul, med sina kompisar som han inte har träffat på jättelänge...

Till råga på allt sitter nu jag här hemma, nervös som bara den, med halvont i magen. Jag ska iväg på arbetsintervju kl 12. Ett jobb som jag skickade in ansökan till igår, sedan så ringde de upp igår. Jag kan dock meddela att jag blev rätt paff, dessutom är de, de första som hör av sig efter alla ansökningar som jag har skickat. Jag hoppas att det kommer att gå vägen. Jag har trots allt inte så många stämpeldagar kvar. Nu vill jag ha ett jobb!

Igår var dessutom min själsfrände så snäll och skulle försöka förbereda mig inför morgondagen... vi skulle "leka". Han skulle vara intervjuare, ni må tro att jag blev tiltad ändå, när han kom med något som jag var oförberedd på. Man visste inte alls vad man skulle säga. Han har även kommit med goda råd, så tack älskling! (Han har ju trots allt varit iväg på fler intervjuer än vad jag har). Så det är tur att man har någon till hands som kan stötta en. Han säger att han tror på mig, så det är tur att det är någon som hjälper och peppar. Så det är väl det jag måste försöka att göra, tänka positivt. Men det är lite svårt ändå, när man är nervös. "Tänk positivt, tänk positivt". Trots allt har de ju ringt mig, så jag måste väl vara "lite intressant"....

Jag får avsluta med: "Det ska väl kännas att man lever!" :P

Nä nu är jag nervös!

Nu jädrar är jag nervös inför morgondagen. Jag fick nyss ett samtal på mobilen... jag ska på arbetsintervju imorgon.

Hjälp!


Underbara soliga dag...

En underbar dag är det idag, var för en stund sen iväg och tränade. Efter mitt pass, blev det bastu och bubbelpool. Sedan tog jag en sväng till elgiganten, där köpte jag en liten Lcd tv billigt. Till kvällen blir det att prova den, få se om man är nöjd med den. Nu ska jag packa upp träningskläderna & köra en sväng med snabeldraken här hemma, sedan ska jag ut och åka en sväng i bilen. Ska ringa min vän H och höra om vi hinner ses en stund, sedan ska jag ut till ma & pa, ska lämna en resväska där åt momsi.


Mitt i snövädret...

Ute snöar det... *suck*. Jag som trodde att det våren äntligen var på väg. Men icke sa nicke, då ska snön komma igen.

kl 17 idag, ska jag dra iväg på ett core pass, det blir mitt första på det träningsstället som jag har skrivit in mig på. Få se om det är bra. Just nu håller jag på att förbereda maten här hemma, så att det bara är att sätta sig ner och äta när man kommer hem från träningen sen. Det blir champinjon & broccolisoppa, den är riktigt supergod!

Underbart i både kropp & själ...

Idag har jag varit på gymmet och relaxen, det var riktigt härligt. Älsklingen var också med =) Så nu känns det underbart i både kropp och själ. Nu blir det strax att titta på en film och äta nåt smarrigt till...

I helgen har vi haft besök utav Steffes kompis och hans sambo, trevligt. Igår var jag ut till föräldrarna en vända, med mig följde Steffe & Micke. Jag fick gosa lite med Molly, det var riktigt mysigt.

Underbara goa Molly...



I onsdags hälsade jag på den här lilla goa sötisen... =)


Igår var jag & Stefan iväg och provtränade på Nautilus, riktigt nice var det. Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska lösa ut ett träningskort där eller om jag ska göra det på nåt annat ställe. Fördelen är att man kommer in på badet med kortet också, det gör man ju inte någon annanstans (Om man ser det så...). Lite ont i kroppen har jag idag, men det är inte så farligt. Jag får väl vara glad att jag stretchade, annars har jag väl inte kunnat röra mig idag...

Härlig dag!

Idag har jag hälsat på hos paranteserna & brorsan. Självklart så blev det att gosa med Molly, hon är så supersöt och go´. Jag vill osså ha en valp... =)

Helgen för övrigt var riktigt trevlig. Jag och älsklingen var i Linköping, hemma hos hans kompis Micke och hans sambo Roxana. Käkat god mat, druckit lite vin och såg även schlagern...

Har väl direkt inte så mycket att berätta för övrigt, så jag avslutar med ett kort på Molly som blev taget idag. Det lilla charmtrollet! =)


Tillökning i familjen =)

Hejsan! Nu var det ett tag sen jag skrev här ute, så vad har hänt sen sist? Jo igår blev det en tillökning i familjen och sedan så har jag varit till Finland med Helena & Madde. I förrgår var jag barnvakt åt lilla soffipropp, mitt kusinbarn som är 5 månader gammal. Annars vet jag inte om jag har så mycket att förtälja. Jag hade iaf kul på kryssningen, god mat & supertrevligt sällskap =) Har en del kort, men det får jag väl lägga upp i efterhand. Idag lägger jag bara upp ett kort på tillökningen i familjen, jag blev förälskad när hon kom innanför dörren. Så himla go & söt. (Jag får väl se det som att jag har blivit "faster" eller nåt ;P. Vet dock inte än vad lillpluttan hon heter... Hon ska få ett nytt namn).